AcasăPoliticaOana Marciana Ozmen (PNL): Energy Policy Group a împlinit 10 ani de...

Oana Marciana Ozmen (PNL): Energy Policy Group a împlinit 10 ani de activitate

Depitata Oana Marciana Ozmen (PNL) a transmis cu ocazia împlinirii de către Energy Policy Group a 10 ani de activitate că este important ca organizația să rămână ca până acum, independentă, transparentă în dialogul cu societatea și autoritățile, o voce puternică în domeniile ce fac obiectul polticilor publice.
  • ”Energy Policy Group a împlinit 10 ani de activitate. Evenimentul aniversar a reunit experți, politicieni și reprezentați ai mediului academic. M-am bucurat să fiu alături de echipa condusă de domnul Radu Dudău, director general EPG.
Studiile bazate pe date științifice au rolul de a veni in sprijinul implementării politicilor publice în domeniul energiei. Alaturi de doamna Alexandra Bocse, consilier prezidențial, am avut o alocuțiune. Am arătat faptul că este important ca organizația să rămână ca până acum, independentă, transparentă în dialogul cu societatea și autoritățile, o voce puternică în domeniile ce fac obiectul polticilor publice. Felicitări, EPG! Felicitări, Radu Dudău!”, a scris Oana Marciana Ozmen pe Facebook.

Articolul Oana Marciana Ozmen (PNL): Energy Policy Group a împlinit 10 ani de activitate apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks