AcasăPoliticaAdrian Zorlescu – candidat AUR, Președinția CJ Gorj: Este evident că există...

Adrian Zorlescu – candidat AUR, Președinția CJ Gorj: Este evident că există o nevoie stringentă de îmbunătățire a serviciilor publice pentru a valorifica pe deplin potențialul comunei Crasna

Adrian Zorlescu – candidat AUR, Președinția CJ Gorj, spune că este evident că există o nevoie stringentă de îmbunătățire a serviciilor publice pentru a valorifica pe deplin potențialul comunei Crasna.
”Am ajuns și în Crasna, o comunitate cu potențial enorm de dezvoltare. În calitate de „fiul al comunei” încă din anul 2009, prin căsătoria cu o localnică, am avut ocazia de a discuta îndeaproape cu cetățenii. Aceștia și-au exprimat îngrijorările cu privire la lipsa de profesionalism din partea autorităților locale, în special în ceea ce privește cadastrarea gratuită. Această problemă afectează direct drepturile de proprietate și dezvoltarea ulterioară a comunei.
Este evident că există o nevoie stringentă de îmbunătățire a serviciilor publice pentru a valorifica pe deplin potențialul comunei Crasna. Implementarea eficientă a cadastrării gratuite este esențială pentru stabilitatea economică și juridică a proprietăților, facilitând astfel investițiile și dezvoltarea infrastructurii locale. O abordare profesionistă din partea autorităților poate transforma aceste provocări în oportunități de creștere și bunăstare pentru toți locuitorii.
În acest context, candidatul nostru, domnul George Ciocîrlan, este persoana potrivită pentru a aduce schimbările necesare. Cu o viziune clară și un angajament ferm față de comunitate, domnul Ciocîrlan se angajează să abordeze aceste probleme cu seriozitate și competență. Sub conducerea sa, comuna Crasna poate atinge noi culmi de prosperitate și stabilitate”, a declarat Adrian Zorlescu.

Articolul Adrian Zorlescu – candidat AUR, Președinția CJ Gorj: Este evident că există o nevoie stringentă de îmbunătățire a serviciilor publice pentru a valorifica pe deplin potențialul comunei Crasna apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks