AcasăPoliticaNicolae Ciucă: PNL are programe create special pentru județele în care agricultura...

Nicolae Ciucă: PNL are programe create special pentru județele în care agricultura ocupă cea mai mare pondere din economia locală

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat la Giurgiu că PNL are programe create special pentru județele în care agricultura ocupă cea mai mare pondere din economia locală.
  • „PNL are programe create special pentru județele în care agricultura ocupă cea mai mare pondere din economia locală. A venit momentul trecerii de la vânzarea producției ca materie primă – la procesarea alimentară, care oferă o rată mai mare de profitabilitate.
În județul Giurgiu, fermierii alcătuiesc forța economică, dar nu există încă o clasă de mijloc puternică în mediul rural.
Pentru acest județ, am pregătit programe de dezvoltare accelerată, care vor reduce din diferențele față de alte zone ale țării.
Pentru aceste alegeri, echipa PNL Giurgiu, condusă de europarlamentarul Dan Motreanu, propune candidați redutabili și serioși. Toma Petcu va continua la Consiliul Județean proiectele de dezvoltare începute de Dumitru Beianu, iar Adrian Anghelescu cere alegătorilor reconfirmarea în funcția de primar al municipiului Giurgiu.
Mult succes liberalilor giurgiuveni pe 9 iunie!”, a spus Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL.

Articolul Nicolae Ciucă: PNL are programe create special pentru județele în care agricultura ocupă cea mai mare pondere din economia locală apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks