AcasăPoliticaAdrian Zorlescu – candidat AUR la Președinția CJ Gorj: În satul Pinoasa,...

Adrian Zorlescu – candidat AUR la Președinția CJ Gorj: În satul Pinoasa, apa este distribuită cu rația, 1 litru pe zi per cetățean, o situație care ne amintește de rațiile din timpul comunismului

Adrian Zorlescu – candidat AUR la Președinția CJ Gorj afirmă că în satul Pinoasa, apa este distribuită cu rația, 1 litru pe zi per cetățean, o situație care ne amintește de rațiile din timpul comunismului iar a canalizare se lucrează de aproximativ un deceniu, fără finalizare.
  • ”Am terminat de împărțit pliante și în Câlnic! Împreună cu candidatul nostru Relu Manoilă, am avut discuții constructive cu cetățenii și am fost primiți cu multă căldură.
Cu surprindere am aflat că în satul Pinoasa, apa este distribuită cu rația, 1 litru pe zi per cetățean, o situație care ne amintește de rațiile din timpul comunismului. Relu Manoilă vine cu proiecte clare pentru cetățeni, precum iluminatul stradal, asfaltarea drumurilor și introducerea utilităților în toate satele: gaz, apă și canalizare.
Am aflat cu uimire că la canalizare se lucrează de aproximativ un deceniu, fără finalizare. Relu se angajează în fața cetățenilor să aducă investitori și să creeze locuri de muncă. Împreună, construim un viitor mai bun pentru comuna noastră!”, spune Zorlescu.
CMF: 21240330

Articolul Adrian Zorlescu – candidat AUR la Președinția CJ Gorj: În satul Pinoasa, apa este distribuită cu rația, 1 litru pe zi per cetățean, o situație care ne amintește de rațiile din timpul comunismului apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks