AcasăPoliticaAna Loredana Predescu (AUR): Voila este cel mai bun exemplu al expresiei...

Ana Loredana Predescu (AUR): Voila este cel mai bun exemplu al expresiei „omul sfințește locul”!

Ana Loredana Predescu, candidata AUR la Președinția CJ Brașov, afimă că Voila este cel mai bun exemplu al expresiei „omul sfințește locul”!
  • ”Voila este cel mai bun exemplu al expresiei „omul sfințește locul”! Domnul Ovidiu Serban , fost primar al localității, se întoarce la Primărie încurajat de insistențele comunității care îl apreciază și respectă profund. Și nu este singur, are alături o echipă minunată de oameni muncitori și dedicați!
Locuitorii din Voila își amintesc cu drag de perioada în care a fost primar și vor să îl vadă din nou la conducere pentru a continua munca bună începută atunci.
Un exemplu notabil al lucrului bine făcut este asfaltul de pe ulitele satului, care a fost turnat acum 13 ani și se menține în continuare în stare bună, mărturie a calității lucrărilor efectuate sub conducerea sa.
Îl susțin pe deplin pe domnul Ovidiu Șerban pentru Primăria Voila și echipa sa de consilieri! Pe 9 iunie, votați AUR pe toate cele cinci buletine de vot ! Nicio localitate lăsată în urmă! Voila cu primar Ovidiu Șerban, clar nu va fi!”, spune Ana Loredana Predescu.
CMF 21240330

Articolul Ana Loredana Predescu (AUR): Voila este cel mai bun exemplu al expresiei „omul sfințește locul”! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks