AcasăPoliticaPrimarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Laurențiu Romanescu: La finalul acestei campanii electorale,...

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Laurențiu Romanescu: La finalul acestei campanii electorale, doresc să mulțumesc cetățenilor municipiului Târgu Jiu pentru sprijin și susținere, pentru sfaturi și încurajări

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Laurențiu Romanescu le mulțumește la finalul acestei campanii electorale cetățenilor municipiului Târgu Jiu pentru sprijin și susținere, pentru sfaturi și încurajări.

  • ”La finalul acestei campanii electorale, doresc să mulțumesc cetățenilor municipiului Târgu Jiu pentru sprijin și susținere, pentru sfaturi și încurajări, pentru modul în care am fost primiți în fiecare cartier al orașului.

Dragii mei, sunteți minunați! Rămânem partenerii dumneavoastră de nădejde pe drumul modernizării municipiului Târgu Jiu.

Doresc, de asemenea, să mulțumesc întregii echipe a PSD pentru munca depusă! A fost o perioadă dificilă, dar frumoasă și apreciez eforturile fiecărui membru ale echipei mele pentru că știu ca s-a muncit din inimă.

Nu în ultimul rând, mulțumesc domnilor Mihai Weber și Cosmin Popescu pentru încredere și pentru sprijinul acordat.

Cu respect,

Marcel-Laurențiu Romanescu”, spune primarul Primarul Municipiului Târgu Jiu.

Articolul Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Laurențiu Romanescu: La finalul acestei campanii electorale, doresc să mulțumesc cetățenilor municipiului Târgu Jiu pentru sprijin și susținere, pentru sfaturi și încurajări apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks