AcasăPoliticaLucian Bode: Avem toate motivele să obținem un scor politic foarte bun...

Lucian Bode: Avem toate motivele să obținem un scor politic foarte bun la Constanța și în toată țara, dar pentru asta trebuie să menținem mobilizarea

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, afirmă în ultima zi de campanie că PNL are toate motivele să obțină un scor politic foarte bun la Constanța și în toată țara, dar pentru asta trebuie să mențină mobilizarea.
  • ”Ultima de zi din această campanie mi-am petrecut-o alături de echipa liberală din județul Constanța. Liberalii de aici sunt o echipă care a făcut și face performanță administrativă și politică.
Pentru regiunea de sud-est, județul Constanța este un fief liberal câștigat în anul 2020 cu multă muncă. Iar locuitorii municipiului Constanța și ai județului văd diferențele și apreciază eforturile de construcție ale administrațiilor liberale. Să spunem lucrurilor pe nume. Când vine vorba de proiecte de investiții și dezvoltare, liberalii au pus Constanța de hartă.
Avem toate motivele să obținem un scor politic foarte bun la Constanța și în toată țara, dar pentru asta trebuie să menținem mobilizarea pentru duminică la cote înalte. Este foarte important să avem încredere în noi și în proiectul liberal, iar duminică să mergem împreună spre victorie, pentru PNL și pentru România.
Un vot pentru PNL pe 9 iunie e un vot pentru consolidarea construcției europene în România și pentru accelerarea dezvoltării. Victoriile multiplicate ale PNL la locale și europarlamentare vor fi temelia care va deschide drumul către victoria partidului la prezidențiale și la alegerile generale din decembrie.
Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această campanie, românilor care ne-au ascultat și ne-au susținut în tot acest timp. Le mulțumesc celor peste 200.000 de membri ai partidului național liberal, celor peste 50.000 de candidați ai PNL la aceste alegeri care au dus mesajul aproape de oameni și au pus umărul la consolidarea proiectului liberal.
Vocația PNL, în lunga sa existență de 149 de ani, a fost si este să construiască și să facă performanță pentru oameni. PNL este partidul celor mai mari performanțe în administrațiile locale, cu cei mai buni primari, consilieri locali și județeni, președinți de CJ. Misiunea noastră va continua și după 9 iunie, cu votul românilor, de pe primul loc.”, a spus Lucian Bode, secretar general al PNL.

Articolul Lucian Bode: Avem toate motivele să obținem un scor politic foarte bun la Constanța și în toată țara, dar pentru asta trebuie să menținem mobilizarea apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks