AcasăPoliticaSenatorul Diana Şoşoacă, liderul SOS România, după vot: „Să terminăm cu cei...

Senatorul Diana Şoşoacă, liderul SOS România, după vot: „Să terminăm cu cei de 34 de ani distrugere a țării, a tineretului şi a credinței”

Sunt nereguli în toată țara, fiecare membru al fiecărei secții care a făcut probleme vreau să îl anunț că va face pușcărie, mai mult decât atât, este momentul să se termine cu fraudarea alegerilor, gata!”, a declarat senatorul Diana Şoşoacă, liderul SOS România, după exprimarea votului.

„De data aceasta suntem cu ochii pe ei, adevărul se strigă, nu se șoptește! Buletinele de vot sunt făcute dintr-o hârtie proastă, pot fi anulate foarte clar, dacă tușul se duce foarte repede trebuie să ceri să pui stampila din nou pe tușieră, pe urmă se încarcă cu prea mult tuș și trebuie să fii foarte atent pentru că îți pot anula votul sau să se considere că e votat celălalt au mai fost cazuri”, a declarat Șoșoacă, conform ziare.com.

„De ce atunci când am dat buletinul și m-a înregistrat automat în porcăria aia de tabletă, marea tehnologie, mi-au adresat întrebarea dacă voi vota și la europarlamentare. Este o ilegalitate și voi depune plângere împotriva biroului electoral, nu ai dreptul să faci așa ceva. Pentru ce induci ideea că nu ar trebui să voteze și la europarlamentare.

Acum vom depune plângere împotriva acestor oameni, oamenii să se sesizeze acolo unde sunt întrebați așa ceva, omul alege dacă votează sau nu, nu ai voie. E psihologie inversă, nu suntem proști, noi suntem naționaliști, așa s-a manipulat poporul român. Faceți plângere penală, nu au dreptul să vă întrebe așa ceva, ați fost instruiți să inducă oamenilor că nu trebuie să voteze și la europarlamentare”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a făcut trimitere la citate din Biblie: „Suntem sătui, s-a terminat de 34 de ani această distrugere a țării, a tineretului, a credinței. Cine crede în Dumnezeu acela va urma cuvântul Tatălui, Iisus este calea și viața. Iisus a spus ”Îndrăzniți, căci eu am biruit lumea””.

Articolul Senatorul Diana Şoşoacă, liderul SOS România, după vot: „Să terminăm cu cei de 34 de ani distrugere a țării, a tineretului şi a credinței” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks