AcasăPoliticaVIDEO/ Nicolae Ciucă: ”Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL...

VIDEO/ Nicolae Ciucă: ”Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai puternică forţă politică de dreapta”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că votul de la alegerile europarlamentare şi locale reprezintă o „victoria a românilor care au dat o lecţie de democraţie”.

„Este o victorie a românilor care astăzi, 9 iunie, au dat o lecţie de democraţie şi în număr impresionant la vot – peste 9,3 milioane de români au votat astăzi. Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai puternică forţă politică de dreapta din România şi le mulţumesc”, a spus Ciucă, după anunţarea exit poll-ului parţial, potrivit Agerpres.

El le-a mulţumit celor 54% dintre români care au ieşit la vot şi au optat pentru „valorile europene”.

„De asemenea, le mulţumesc celor 54% dintre românii care au ieşit la vot pentru că au optat pentru valorile europene, au zis: Nu extremismului şi au vota alianţa. Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care au ieşit la vot, vreau să le mulţumesc tuturor românilor care au votat PNL şi cred în valorile Partidului Naţional Liberal”, a spus Ciucă.

Liderul PNL a mulţumit membrilor PNL care au dat dovadă de dedicare, mobilizare şi spirit de sacrificiu.

  • „Vreau să le mulţumesc în mod deosebit membrilor – activului PNL – care au dat dovadă de dedicare, mobilizare, spirit de sacrificiu şi astfel am reuşit să obţinem acest rezultat şi sunt convins că vor face acelaşi lucru până la încheierea finală a votului, adică până când procesele verbale vor fi finalizate”, a susţinut Nicolae Ciucă.

Articolul VIDEO/ Nicolae Ciucă: ”Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai puternică forţă politică de dreapta” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks