AcasăPoliticaNicolae Ciucă: În această seară celebrăm victoria celor 9,3 milioane de români...

Nicolae Ciucă: În această seară celebrăm victoria celor 9,3 milioane de români care au dat o lecție de democrație ieșind la vot, precum și a celor 2,3 milioane care au demonstrat că PNL este cea mai puternică forță politică de dreapta

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că în această seară celebrăm victoria celor 9,3 milioane de români care au dat o lecție de democrație ieșind la vot, precum și a celor 2,3 milioane care au demonstrat că PNL este cea mai puternică forță politică de dreapta
  • „În această seară celebrăm victoria celor 9,3 milioane de români care au dat o lecție de democrație ieșind la vot, precum și a celor 2,3 milioane care au demonstrat că PNL este cea mai puternică forță politică de dreapta din România.
Le mulțumesc celor aproape 54% dintre alegători care au ales valorile europene și au spus un ”Nu!” hotărât extremismului. Nu celebrăm doar victoria partidului nostru și a Alianței, ci și a fiecărui român care vrea ca România să prospere.
Angajamentul aleșilor PNL și al meu personal este următorul: nu-i vom dezamăgi pe cei care ne-au votat. Vom continua să dezvoltăm comunitățile conduse de liberali. Într-o perioadă plină de provocări economice și de securitate, trebuie să rămânem uniți pentru a asigura stabilitatea de care țara are nevoie.
Le mulțumesc membrilor PNL pentru dedicarea și mobilizarea exemplare. Datorită lor am reușit să obținem aceste rezultate. Să nu uităm că, în acest an, mai sunt și alte alegeri, deloc ușoare, în care trebuie să fim învingători.
Sunt pregătit și mândru să lucrez în continuare alături de echipa PNL, în slujba românilor și a României.”, a declarat Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL.

Articolul Nicolae Ciucă: În această seară celebrăm victoria celor 9,3 milioane de români care au dat o lecție de democrație ieșind la vot, precum și a celor 2,3 milioane care au demonstrat că PNL este cea mai puternică forță politică de dreapta apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks