AcasăPoliticaSenatorul Diana Şoşoacă: Jandarmeria actuală trebuie desfiinţată; specimenele dezaxate şi abjecte angajate...

Senatorul Diana Şoşoacă: Jandarmeria actuală trebuie desfiinţată; specimenele dezaxate şi abjecte angajate în prezent, trimise ori la puşcărie, ori la Canal, la târnăcop

Senatorul Diana Şoşoacă lansează un atac dur la adresa Jandarmeriei după cazul unui minor din Vaslui, de doar 15 ani, bătut până la leşin de aceşti indivizi care îmbracă uniforma statului român.
„JANDARMII AU AJUNS NISTE ANIMALE AGRESIVE, NISTE FIINTE ABJECTE ALE DICTATURII MILITARE, INSETATE DE SÂNGE ȘI LIPSITE DE ORICE URMA DE CAPACITATE DE A DISCERNE INTRE LEGAL SI ILEGAL! DUPA 10 AUGUST , JANDARMERIA A DEVENIT O ARMĂ LETALA ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN CARE II PLATESTE SALARIILE! JANDARMERIA TREBUIE DESFIINȚATĂ SI TRIMISA LA CANAL, ÎMPREUNĂ CU TOTI MINIȘTRII DE INTERNE, DESPESCU SI ARAFAT, CIOLACU, CIUCA, JOHANNIS ET CO. IN FEMEI SI IN COPII NU AVETI DREPTUL SA LOVITI, AGRESATI, IMBRANCITI ETC, INTERLOPILOR! AVEȚI COMPORTAMENT DE INTERLOPI”, scrie, pe Facebook, senatorul Diana Şoşoacă, liderul partidului SOS România, proaspăt europarlamentar.
Ea postează şi cazul adolescentului călcat în picioare de jandarmi, ajuns în stare gravă la spital şi cere ca indivizii respectivi să ajungă în faţa Procuraturii Militare şi trimişi la închisoare.

Articolul Senatorul Diana Şoşoacă: Jandarmeria actuală trebuie desfiinţată; specimenele dezaxate şi abjecte angajate în prezent, trimise ori la puşcărie, ori la Canal, la târnăcop apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks