AcasăPoliticaOana Marciana Ozmen (PNL): România este prima țară din Uniunea Europeană care...

Oana Marciana Ozmen (PNL): România este prima țară din Uniunea Europeană care are un standard ocupațional de expert în dezvoltare durabilă

Deputata PNL Oana Marciana Ozmen afirmă că România este prima țară din Uniunea Europeană care are un standard ocupațional de expert în dezvoltare durabilă.
  • ”Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, condus de domnul Borbély László, Consilier de Stat, a prezentat cel de-al treilea Raport anual de activitate al Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă în cadrul ședinței Subcomisiei de Dezvoltare Durabilă din cadrul Comisiei pentru Politică Externă a Camerei Deputaților, condusă de doamna Biró Rozália. Este un document amplu care prezintă activitatea intensă pe care departamentul a desfășurat-o în ultimul an.

De asemenea, în cadrul întâlnirii, am discutat despre Proiectul de lege privind înființarea Centrului de excelență în dezvoltare durabilă.

România este prima țară din Uniunea Europeană care are un standard ocupațional de expert în dezvoltare durabilă.
Experții în dezvoltare durabilă vor asigura expertiză în domeniul sustenabilitătii și vor monitoriza corespunzător performanțele administrației publice în atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă stabilite în Agenda 2030 a ONU.
Îi felicit pe domnul Borbély László și echipa Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă pentru munca și dedicarea pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă.
Împreună, construim o Românie sustenabilă!”, a spus Oana Marciana Ozmen.

Articolul Oana Marciana Ozmen (PNL): România este prima țară din Uniunea Europeană care are un standard ocupațional de expert în dezvoltare durabilă apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks