AcasăPoliticaDaniel Gheba (AUR) a primit vizita Excelentei Sale Dl Ambasador Felix Ricardo...

Daniel Gheba (AUR) a primit vizita Excelentei Sale Dl Ambasador Felix Ricardo Americo Antonio Denegri Boza la Craiova

Deputatul Daniel Gheba (AUR) a primit vizita Excelentei Sale Dl Ambasador Felix Ricardo Americo Antonio Denegri Boza la Craiova. 
  • ”Astăzi, am avut onoarea de a primi vizita Excelentei Sale Dl Ambasador Felix Ricardo Americo Antonio Denegri Boza la Craiova. La invitația mea, Dl Ambasador a avut întâlniri fructuoase la Consiliul Județean Dolj cu președintele Cosmin Vasile, unde am discutat despre oportunitățile de investiții și colaborare economică între România și Peru. Dl Ambasador și-a exprimat interesul pentru o cooperare viitoare între camerele de comerț din Peru și România.

De asemenea, am avut o întrevedere cu doamna primar Lia Olguța Vasilescu, care i-a prezentat orașul și a discutat despre potențialele investiții turistice și economice ce pot fi realizate între cele două țări și pe invitația de înfrățire făcută de un oraș peruan.

Vizita s-a încheiat cu o oprire la Muzeul de Artă Craiova – Palatul Jean Mihail, unde Dl Ambasador a fost profund impresionat de operele pictorilor români celebri și de piesele sculptorului Constantin Brâncuși”, spune Daniel Gheba.

Articolul Daniel Gheba (AUR) a primit vizita Excelentei Sale Dl Ambasador Felix Ricardo Americo Antonio Denegri Boza la Craiova apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks