AcasăPoliticaAUR: Au închis Parchetul General de frica lui George Simion

AUR: Au închis Parchetul General de frica lui George Simion

Președintelui AUR, George Simion, i s-a restricționat astăzi accesul în incinta Parchetului General, acolo unde a mers pentru a depune o solicitare de restituire a telefonului mobil, confiscat în mod abuziv de procurori.

„E o țară în care procurorii au voie să te ridice în mod abuziv de pe stradă, dar îți închid ușile instituțiilor când te prezinți. Eu am date importante pe acel telefon. De două săptămâni de zile, iată că procurorii sunt la fel ca și politicienii, sunt foarte leneși, nu s-a făcut percheziție informatică, dacă asta se urmărea pe telefonul meu, am venit să-mi cer telefonul și să-mi cer dreptatea. Dacă eu sunt vinovat să fiu audiat, să se spună, nu să se aștepte, este probabil un mandat de urmărire pe numele meu și pe numele colegilor și suntem urmăriți acum, încercând să se fabrice probe. Nu cele aflate la dosar, nu cele ce mi s-au comunicat. Eu nu mă intimidez de lucrurile astea, dar nici nu e normal timp de niște luni de zile să fim privați de laptopuri, de telefoane și să nu se facă această percheziție informatică”, a declarat George Simion.

Deși programul la registratură era până la ora 12:00, mai mulți polițiști și jandarmi au blocat ușa instituției, motivând că programul cu publicul a fost închis, din motive organizatorice. Asta, deși cu doar o zi înainte pe site-ul instituției programul nu suferea modificări.

„Ciolacu e premierul unei țări care permite ca liderul opoziției să fie terfelit înainte cu trei zile de alegeri. E responsabilitatea lui să se asigure că aceste instituții funcționează, că au program la registratură, că orice cetățean este egal în fața legii”, a subliniat liderul AUR.

George Simion susține că în următoarea perioadă se așteaptă la mai multe dosare politice fabricate, mai ales în contextul în care și-a anunțat candidatura pentru alegerile prezidențiale.

„Dacă vor să ne găsească cu ceva, nu știu, doar poate am eu niște idei. De exemplu, dacă îi interesează semnăturile, știu, am cunoștință despre faptul că PNL-ul a ajutat cu semnături Partidul REPER. O să fie distruse acele semnături. Vineri pe 7 iunie, de exemplu, primarul din Garoafa avea pe listele de susținători persoane decedate de un an, de doi ani, de trei ani. Hai, să te facă justiție, să te facă dreptate. Sau a fost o operațiune de a arunca mizerie, de a arunca noroi pe un competitor electoral, cu trei zile înainte de alegeri. Aștept, mă pun la dispoziție a organelor de anchetă, dar se pare că este ceva ciudat, cusut cu ață albă, atât timp cât nu sunt anchetat, nu mi se zice nimic. Nu am încurajat pe nimeni să falsifice, ei probabil vor să găsească altceva, am informații că mă vor ridica și alte structuri ale parchetului, de exemplu DNA-ul, să mă ridice”, a declarat George Simion, în fața Parchetului General.

Articolul AUR: Au închis Parchetul General de frica lui George Simion apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks