AcasăPoliticaCozmin Guşă: „Ofiţerii patrioţi ai Armatei Române, DEMISIA DE ONOARE; în cazul...

Cozmin Guşă: „Ofiţerii patrioţi ai Armatei Române, DEMISIA DE ONOARE; în cazul în care vor fi atacați de pe teritoriul nostru sau/și cu armament furnizat de România, rușii vor distruge prima dată bazele militare de la Deveselu, Kogălniceanu, Câmpia-Turzii, încercând să nu ucidă civili””

Ofițerii patrioți din Armata română, DEMISIA DE ONOARE!

Decizia de ieri a CSAT de donare a sistemului PATRIOT Ucrainei, girată și impusă de către cuplul Iohannis-Ciolacu, ne așează brusc în poziția numărul 1, în noua ordine de precădere a viitoarelor atacuri ale Rusiei. În fapt, acestea vor fi contraatacuri și riposte la ofensiva cu armament NATO contra rușilor, plănuită de către americani pentru această vară. Ca să fie limpede, în cazul în care vor fi atacați de pe teritoriul nostru sau/și cu armament furnizat de România, rușii vor distruge prima dată bazele militare de la Deveselu, Kogălniceanu, Câmpia-Turzii, încercând să nu ucidă civili. În a doua fază, nu se mai știe …”, scrie, pe Facebook, analistul politic Cozmin Guşă, candidat independent la Preşedinţia României.

„Tot aud de ieri despre marea opoziție a MAPN și avizul negativ legat de Donația către Ucraina. Dacă nu-i doar un joc de imagine pentru ca Armata să nu fie și ea prezentată ca fiind trădătoare, atunci aștept gestul consecutiv al ofițerilor militari patrioți, anume DEMISIILE DE ONOARE, prin care să încerce blocarea introducerii României într-un război din care vom ieși nenorociți, pentru multe generații de-acum înainte”, adaugă Cozmin Guşă.

Articolul Cozmin Guşă: „Ofiţerii patrioţi ai Armatei Române, DEMISIA DE ONOARE; în cazul în care vor fi atacați de pe teritoriul nostru sau/și cu armament furnizat de România, rușii vor distruge prima dată bazele militare de la Deveselu, Kogălniceanu, Câmpia-Turzii, încercând să nu ucidă civili”” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks