AcasăPoliticaMarius Horia Țuțuianu (PSD): Astăzi, în ziua în care celebrăm Naşterea Sfântului...

Marius Horia Țuțuianu (PSD): Astăzi, în ziua în care celebrăm Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, și marcăm Sânzienele, haideți să îmbrăcăm cu mândrie IA!

Deputatul Marius Horia Țuțuianu (PSD) spune că astăzi, în ziua în care celebrăm Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, și marcăm Sânzienele, trebuie să îmbrăcăm cu mândrie IA!
  • ”Astăzi, în ziua în care celebrăm Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, și marcăm Sânzienele, haideți să îmbrăcăm cu mândrie IA!

Este Ziua Iei, o zi pe care o dedicăm nu doar unei piese de vestimentație tradițională, ci valorilor noastre tradiționale, meșteșugului românesc, patrimoniului nostru cultural. IA sau cămașa noastră cu altiță reunește toate aceste elemente.

Este una dintre comorile noastre naționale, recunoscută și apreciată în întreaga lume, aflându-se în Patrimoniul Mondial UNESCO. Simbolurile, cusătura, broderia surprind adevăratul spirit românesc și spun povestea identității noastre culturale.
Mândru că sunt român!”, spune Țuțuianu.

Articolul Marius Horia Țuțuianu (PSD): Astăzi, în ziua în care celebrăm Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, și marcăm Sânzienele, haideți să îmbrăcăm cu mândrie IA! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks