AcasăPoliticaGeneralul Dumitru Iliescu: În 2009, Coldea m-a rugat să nu fie trecut...

Generalul Dumitru Iliescu: În 2009, Coldea m-a rugat să nu fie trecut în rezervă dacă Geoană ajungea preşedinte

Fostul șef al SPP, gen.Dumitru Iliescu, a dezvăluit, la emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea Plus, un fapt stupefiant: în 2009, înaintea alegerilor prezidențiale, Florian Coldea a trimis un om de încredere pentru a-l ruga ca, în cazul unei victorii a lui Mircea Geoană, să-l ajute să nu fie scos din SRI, scrie inpolitics.ro.

”A trimis un adjunct la mine (gen.Ionel Marin, conform unor surse n.n.), care lucrase mai înainte la SPP și care mă cunoștea foarte bine, ca să mă roage ca în situația în care dl.Geoană ieșea președinte al României să nu fie trecut în rezervă, ci să fie numit profesor la școala (de ofițeri n.n.) de la Grădiștea. Din cauza bilețelelor, din cauza acțiunilor pe care le derulase în justiție și în alte zone și se aștepta la o decizie radicală în ceea ce îl privea. Eu i-am răspuns adjunctului că nu am nicio competență pe zona respectivă, dar că nu cred că ar fi trecut în rezervă”, a spus Iliescu, un apropiat al actualului nr.2 în NATO.

Articolul Generalul Dumitru Iliescu: În 2009, Coldea m-a rugat să nu fie trecut în rezervă dacă Geoană ajungea preşedinte apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks