AcasăPoliticaCîţu: „PNL trebuie să iasă din alianţa nocivă cu PSD; este toxică...

Cîţu: „PNL trebuie să iasă din alianţa nocivă cu PSD; este toxică şi pentru români această coaliţie”

Fostul lider al PNL, Florin Cîțu atacă virulent Coaliția din care face parte. Cîțu spune că PSD-PNL trebuie să se rupă pentru că acest parteneriat politic este toxic. Ba mai mult partidul pe care l-a condus în timpul pandemiei și-a pierdut credibilitatea odată ce a decis să facă o coaliție de guvernare cu social-democrații, a precizat acesta.

Fostul lider al PNL a scris pe rețelele sociale și ce părere are despre scandalul izbucnit în coaliție din cauza alegerilor prezidențiale. El spune că data alegerilor prezidențiale nu contează chiar așa de mult și lansează atacuri dure la adresa premierului Ciolacu.

„Coaliția trebuia ruptă anul trecut (așa cum am tot spus). Acum PNL are nevoie de o echipa credibilă anti-psd, indiferent de dată alegerilor.

Era cea mai bună decizie pentru români. Ar fi scăpat de creșterile de taxe introduse de Ciolacu prin asumarea răspunderii. Asta este cel mai important. Dar era mai bine și pentru PNL. Nu era destul timp să-i credibilizezi pe cei care au stat cu PSD la masă în ultimii ani. Dar era suficient timp să venim în primul rând cu liberali/anti-socialiști credibili. Aceasta este problema în acest moment. Nu data alegerilor. Dacă vrei să câștigi, pe bune, împotriva PSD trebuie să ai oameni credibili care să meargă la lupta împotriva socialiștiilor.
Votanții liberali au spus foarte clar: coaliția cu PSD este NOCIVĂ pentru români și pentru PNL!”, a scris Cîţu.

Articolul Cîţu: „PNL trebuie să iasă din alianţa nocivă cu PSD; este toxică şi pentru români această coaliţie” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks