AcasăPoliticaAdrian Zorlescu (AUR): Am început acțiunile de informare a cetățenilor privind candidatura...

Adrian Zorlescu (AUR): Am început acțiunile de informare a cetățenilor privind candidatura domnului Președinte George Simion în județul Gorj!

Adrian Zorlescu anunță că a început acțiunile de informare a cetățenilor privind candidatura domnului Președinte George Simion în județul Gorj!
  • ”Am început acțiunile de informare a cetățenilor privind candidatura domnului Președinte George Simion în județul Gorj! Alături de colegii mei din Târgu-Cărbunești, am ieșit pe străzi pentru a împărți pliante cu Planul Simion. Este un plan ambițios, dar cu sprijinul vostru, putem reuși!
Echipa noastră a fost incredibilă – am trimis oamenii pentru a semna contracte la sediile AUR și am vorbit despre proiectul pentru țară al domnului președinte. Energia și entuziasmul de pe teren sunt molipsitoare și ne dau încredere că suntem pe drumul cel bun!
Continuăm munca, zi de zi, pentru a construi o Românie mai bună. Vă invităm să fiți alături de noi în această luptă pentru viitorul țării noastre. Împreună, putem schimba destinul României!”, spune Adrian Zorlescu.

Articolul Adrian Zorlescu (AUR): Am început acțiunile de informare a cetățenilor privind candidatura domnului Președinte George Simion în județul Gorj! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks