AcasăPoliticaIulian Ionescu, director ECOPOLITIC: Alegerile ce vor urma în România se vor...

Iulian Ionescu, director ECOPOLITIC: Alegerile ce vor urma în România se vor desfăşura conform unui scenariu aranjat deja din afară, alianțele se vor naște cu forcepsul, total artificial

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Iulian Ionescu, director ECOPOLITIC Media Group, a analizat mediul politic intern, care sunt scenariile actuale și cum se vor forma alianțele pentru prezidențiale și parlamentare, scrie solidnews.ro.

Jurnalistul Iulian Ionescu i-a sfătuit pe ascultători să nu se lase păcăliți de „fentele” politrucilor și să nu creadă toate scenariile promovate în mod agresiv în presa aservită. Toate aceste scenarii nu sunt decât o regie, care se va repeta în toamnă, după perioada concediilor. Dacă nu sunt atenți, românii s-ar putea trezi cu mari surprize la începutul anului viitor, când măsurile fiscale ne vor afecta cel mai mult. România nu a mai avut în ultimele decenii un program de țară, gândit pe 5, 10 sau 15 ani. Orice stat important al lumii are nevoie să transmită cetățenilor și să implementeze un proiect de țară concentrat pe dezvoltarea statului și pe idei aplicabile. Nu se poate face nimic în România, pentru că politicienii de la vârful puterii, aleși de popor, sunt șantajabili și corupți.

Următoarele alegeri, adică cele prezidențiale și parlamentare, se vor organiza în lipsa unor negocieri reale, ceea ce va duce la crearea unor alianțe total aleatorii, forțate și artificiale. Nu este exclus ca și următoarele alegeri să se desfășoare cu multiple fraude, milioane de voturi anulate, păcăleli ale autorității electorale sau jocuri subterane toxice.

Articolul Iulian Ionescu, director ECOPOLITIC: Alegerile ce vor urma în România se vor desfăşura conform unui scenariu aranjat deja din afară, alianțele se vor naște cu forcepsul, total artificial apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks