AcasăPoliticaFostul şef al SIE, gen (r.) Silviu Predoiu: Parlamentul este șantajabil în...

Fostul şef al SIE, gen (r.) Silviu Predoiu: Parlamentul este șantajabil în măsura în care oamenii care îl compun au conștiința păcatului, ştiu că nu sunt „curaţi”

Ediția specială de marți, cu Alexandru Răducanu și Silviu Predoiu, de la Canal 33, a abordat modul în care sunt tratați potențialii candidați la prezidențiale. A fost adusă în discuție lumina pusă pe anumiți politicieni și conul de umbră în care sunt aruncați alții, scrie site-ul canal33.ro.

Fără ocolișuri, moderatorul l-a întrebat pe fostul șef SIE, Silviu Predoiu, dacă este de părere că este ignorat premediat și dacă sunt personaje care ar putea să se teamă de el. Silviu Predoiu, care candidează la cea mai înaltă funcție din stat din partea Partidului Liga Acțiunii Naționale a reclamat faptul că încă este analizat prin prisma funcțiilor din trecut și nu pentru viitorul politic pe care îl propune.

„Le este frică celor care sunt învățați să promoveze persoane pe care le pot controla. Celor care se întreabă de unde ar putea porni un dialog cu Predoiu și oare ce știe el despre mine? De fapt despre asta este vorba, de paradigma serviciilor, neținând cont de oferta electorală. E vorba de temerea față de un candidat pe care nu-l poți controla”, a argumentat Predoiu.

Mai mult de atât, Silviu Predoiu a afirmat „sunt de acord că ceilalți candidați pot fi controlați, într-un fel sau altul!”

Legat de eticheta serviciilor și „materiale” de șantaj, Alexandru Răducanu a adus în discuție și speculațiile legate de fostul director SRI, Coldea, care ar fi avut un plan de supraveghere operativă a întregului Parlament, fapt care l-a determinat pe Silviu Predoiu să afirme că vede un fond oarecare de atac: „Pare o știre umflată. Domnul Coldea nu putea să aibă inițiative. Să nu exagerăm! Domnul Coldea era tolerat să facă niște năzbâtii de șefii lui succesivi. Nu apuca dumnealui să își propună asemenea ținte. Parlamentul este șantajabil în măsura în care oamenii care îl compun au conștiința păcatului, pentru că de la ei pleca, se știau apăsați de tot felul de minuni și în convingerea lor, Serviciile știu tot. Îmi pare rău să le spun că de multe ori Serviciile aflau de la ei.”

Articolul Fostul şef al SIE, gen (r.) Silviu Predoiu: Parlamentul este șantajabil în măsura în care oamenii care îl compun au conștiința păcatului, ştiu că nu sunt „curaţi” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks