AcasăPoliticaMarius Constantin Budăi: Consolidarea siguranței alimentare și sprijinirea agriculturii românești reprezintă priorități...

Marius Constantin Budăi: Consolidarea siguranței alimentare și sprijinirea agriculturii românești reprezintă priorități pentru PSD!

Deputatul PSD Marius Constantin Budăi spune că prioritățile PSD sunt consolidarea siguranței alimentare și sprijinirea agriculturii românești. 
  • ”Consolidarea siguranței alimentare și sprijinirea agriculturii românești reprezintă priorități pentru PSD!
Guvernul premierului Marcel Ciolacu își respectă angajamentele și continuă să investească în siguranța alimentară și în susținerea agriculturii românești. În ședința de guvern din această săptămână, au fost alocate resurse financiare suplimentare de peste 850 de milioane de lei pentru a sprijini fermierii și pentru a consolida sectoarele esențiale ale agriculturii.
– 300 de milioane de lei pentru investiții în fermele de porci și păsări;
– 100 de milioane de lei pentru modernizarea sistemelor de irigații;
– ⁠60 de milioane de lei pentru subvenționarea motorinei necesare agriculturii;
– ⁠45 de milioane de lei pentru programul „Usturoi”.
Pe lângă aceste investiții clare și concrete, guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Agriculturii cu 278 de milioane de lei sub formă de credite de angajament, resurse care vor fi utilizate pentru a susține toți potențialii beneficiari ai măsurilor de sprijin”, spune Budăi.

Articolul Marius Constantin Budăi: Consolidarea siguranței alimentare și sprijinirea agriculturii românești reprezintă priorități pentru PSD! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks