AcasăPoliticaOana Marciana Ozmen (PNL): Am participat la cea de-a cincea întâlnire a...

Oana Marciana Ozmen (PNL): Am participat la cea de-a cincea întâlnire a Parteneriatului pentru Energie Transatlantică și Cooperare Climatică

Deputata Oana Marciana Ozmen a participat la cea de-a cincea întâlnire a Parteneriatului pentru Energie Transatlantică și Cooperare Climatică, organizată de Departamentul de Energie al SUA, Ministerul Energiei din România și Centrul Energetic Global al Consiliului Atlantic.
  • ”P-TECC reprezintă o platformă de dezbateri importantă miniștrilor energiei și delegațiilor din Europa de Est și Centrală pentru a aborda problemele energetice din Europa și a crea căi de cooperare către un viitor energetic mai diversificat.
Cea de-a cincea reuniune ministerială vizează securitatea energetică europeană; politica industrială pentru promovarea energiei curate din toate sectoarele, inclusiv sursele regenerabile, hidrogenul și energia fosilă redusă; securitatea fizică și cibernetică a infrastructurii energetice; avansarea energiei geotermale ca soluție în mare parte neexploatată, dar cu potențial impact pentru regiune; și strategii de sprijinire a reconstrucției sectorului energetic al Ucrainei.
La eveniment au participat Excelența Sa, doamna Kathleen Kavalec, Ambasadorul SUA în România, domnul Marcel Ciolacu, Premierul României, domnul Sebastian Burduja, Ministrul Energiei, domnul Virgil Popescu, Europarlamentar, precum și experți și reprezentanți ai domeniului energetic.
Împreună, construim un viitor sigur și verde!”, spune Oana Marciana Ozmen.

Articolul Oana Marciana Ozmen (PNL): Am participat la cea de-a cincea întâlnire a Parteneriatului pentru Energie Transatlantică și Cooperare Climatică apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks