AcasăPoliticaSighiartău (PNL), despre blasfemia de la JO 2024: „Progresismul stângist cu toate...

Sighiartău (PNL), despre blasfemia de la JO 2024: „Progresismul stângist cu toate versiunile lui este cangrena care distruge zi de zi spiritul și cultura Europei. Victimele suntem noi! Ne mai putem trezi sau e prea târziu?”

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședintele PNL responsabil de politica externă, reacționează dur la momentele bizare de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Liberalul consideră că momentul în care mai mulți travestiți au imitat cina cea de taină reprezintă o bătaie de joc la adresa creștinismului.

„Cina cea de Taină reinterpretată în stil LGBT la deschiderea Jocurilor Olimpice din Franța. O bătaie de joc la adresa creștinismului și valorilor civilizației europene. Progresismul stângist cu toate versiunile lui este cangrena care distruge zi de zi spiritul și cultura Europei. Victimele suntem noi! Ne mai putem trezi sau e prea târziu?”, scrie Robert Sighiartău pe Facebook.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a fost criticată dur după ce un act a înfuriat telespectatorii din întreaga lume.

Ceremonia s-a desfășurat pe parcursul a patru ore lungi sâmbătă, în timp ce sportivii au defilat pe râul Sena. Dansatori și muzicieni au cântat de-a lungul malurilor și pe monumentele din zonă.

După ce s-au îndepărtat de scenele de pe râu, camerele de filmat au surprins o masă de travestiți, dintre care unul purta o coroană pe cap și se afla în fața unui echipament de DJ.

La prima vedere, nu părea nimic ieșit din comun, dar a devenit rapid evident că afișul era o reconstituire a picturii murale a lui Leonardo da Vinci cu Iisus și apostolii ai săi – „Cina cea de taină”.

 

Scena a devenit rapid virală, utilizatorii rețelelor de socializare din întreaga lume dezlănțuindu-se cu privire la decizia de a-i insulta pe creștinii din întreaga lume.

Articolul Sighiartău (PNL), despre blasfemia de la JO 2024: „Progresismul stângist cu toate versiunile lui este cangrena care distruge zi de zi spiritul și cultura Europei. Victimele suntem noi! Ne mai putem trezi sau e prea târziu?” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks