AcasăPoliticaCozmin Guşă: Pieleanu, individul folosit de către Statul Paralel pentru cele mai...

Cozmin Guşă: Pieleanu, individul folosit de către Statul Paralel pentru cele mai puturoase manipulări prin sondaje în campaniile electorale din ultimii 20 de ani

„Sunteți la curent deja cu scandalul sociologilor agresori sexuali, de unde, deocamdată, Marius Pieleanu a fost extras mediatic și la nivel de sancțiuni la SNSPA, numai că această extragere și acest fapt a declanșat furia legitimă a unor foste studente ale sale ce au fost agresate de către așa-zisul „sociolog național”, așa cum în mod ironic a fost poreclit acesta chiar de către un apropiat asociat și colaborator al lui, pe numele său Bogdan Chirieac; el este cel care l-a poreclit”, scrie, pe solidnews.ro, analistul politic Cozmin Guşă, candidat independent la Preşedinţia României.

„Pieleanu a fost folosit de către Statul Paralel pentru cele mai puturoase manipulări prin sondaje în campaniile electorale din ultimii 20 de ani, cea mai notorie fiind cea din 2020 în favoarea lui Clotilde Armand, când acesta, alături de tovarășii săi Hrebenciuc și Coldea, au falsificat împreună grosolan exit-poll-ul de la alegerile din Sectorul 1 ca să facă mai ingurgitabilă public marea fraudă ce a făcut-o primar pe Clotilde Armand, iar din nefericire pe amărâtul de Dan Tudorache, un primar harnic, l-a distrus aproape, că l-a adus în pragul pușcăriei. Să fie păcatul lor și mai ales al lui Pieleanu. Dar despre isprăvile recente ale lui Pieleanu, de la realegerea lui Nicușor Dan și mirobolantele rezultate din exit-poll-uri, care nu corespund realității, nu se vorbește încă. Este și greu, având în vedere marile implicații ale uriașului capital multinațional ce vizează Bucureștiul, prieteni, și o să vorbim în curând despre acest lucru.

Pieleanu este azi „Omul Negru” azi la Gold FM atât și mai ales din cauza comportamentului său legat de abuzarea și agresarea studentelor care îl reclamă și nu e pentru prima dată, dar și pentru că apare evident felul prin care Statul Paralel l-a șantajat și folosit exact în baza acestor dosare infamante pe care le are la activ, manipulând prin el alegerile politice. „Șantajul și etajul” e o vorbă ce descrie activitatea interbelică a unui ziarist faimos, Pamfil Șeicaru, ce prefera să ia mită în locul publicării unor dosare de presă contra politicienilor vremii. Așa s-a îmbogățit Pamfil Șeicaru la un nivel ce i-a asigurat apoi traiul luxos în Occident. În cazul lui Pieleanu și al Statului Paralel e valabil, dar pe invers: „sociologul național” s-a îmbogățit fiind șantajat, dar apoi bine răsplătit financiar, până la nivelul de uriașă bogăție pe care azi a acumulat-o”, scrie Guşă.

Articolul Cozmin Guşă: Pieleanu, individul folosit de către Statul Paralel pentru cele mai puturoase manipulări prin sondaje în campaniile electorale din ultimii 20 de ani apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks