AcasăPoliticaElena Lasconi, după declarațiile lui Nicolae Ciucă despre o coalizare a dreptei:...

Elena Lasconi, după declarațiile lui Nicolae Ciucă despre o coalizare a dreptei: „Nu am discutat. El doar mimează, pentru că le place foarte mult că sunt lipiți de PSD

Președinta USR, Elena Lasconi, a declarat pentru G4Media că încă nu a discutat cu Nicolae Ciucă despre o eventuală colaborare a forțelor politice de dreapta și l-a acuzat pe liderul PNL că „doar mimează, pentru că le place foarte mult că sunt lipiți de PSD”.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, declarase joi că a „deschis dialogul pentru o astfel de punere laolaltă a forțelor de dreapta” și că își dorește o guvernare de dreapta după alegeri.

„Încă nu am discutat cu domnul Ciucă. El doar mimează, pentru că le place foarte mult că sunt lipiți de PSD. Dar eu sunt un om dialogului, telefonul meu îl știu. Nu m-a contactat nimeni. Eu cred că ei nu-și doresc să se îndepărteze de PSD. Atât de tare s-au lipit încât fac confuzie între politicieni. Nu mai știe cine de unde e”, a declarat președinta USR.

Întrebată de ce crede că a făcut liderul PNL declarațiile respective, Elena Lasconi a spus că Nicolae Ciucă „dorește să mobilizeze electoratul de dreapta”, unde ar exista alegători „foarte dezamăgiți de acest mariaj PSD-PNL”.

Articolul Elena Lasconi, după declarațiile lui Nicolae Ciucă despre o coalizare a dreptei: „Nu am discutat. El doar mimează, pentru că le place foarte mult că sunt lipiți de PSD apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks