AcasăPoliticaDan Negru: „Cele mai importante curse sunt cele pe care le alergăm...

Dan Negru: „Cele mai importante curse sunt cele pe care le alergăm cu noi înșine!”

„S-au încheiat J.O! În topul medaliilor olimpice, Mongolia e doar pe locul 73. Dar unul din cele mai emoționate momente din istoria jocurilor olimpice le-a dat un mongolez! Pyambu Tuul a concurat la maraton pentru Mongolia la J.O de la Barcelona”, scrie, pe Facebook, Dan Negru.

„A ieșit pe ultimul loc și un reporter l-a întrebat atunci batjocoritor dacă asta e cea mai frumoasa zi din viata lui. Replica sportivului a fost tulburatoare: „Nu, nu e cea mai frumoasa zi din viata mea. PANA ACUM 6 LUNI NU VEDEAM DELOC. Eram complet orb. Nu vedeam nimic încă din copilărie. Mă antrenam cu ajutorul prietenilor care alergau cu mine. Dar câțiva doctori au venit anul trecut in Mongolia intr-o misiune umanitară și mi-au zis că pot sa-mi rezolve vederea cu o simpla operatie. M-au operat și de atunci am putut să vad lumea. Asa că cea mai frumoasa zi din viata mea a fost aceea in care mi-am văzut sotia si cele doua fetițe pentru prima data.”. Pyambu Tuul e în Mongolia una din marile legende alea sportului chiar ieșind pe ultimul loc la J.O. Pentru că cele mai importante curse sunt cele pe care le alergam cu noi înșine!”, scrie Negru.

Articolul Dan Negru: „Cele mai importante curse sunt cele pe care le alergăm cu noi înșine!” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks