AcasăPoliticaDiana Şoşoacă: Cozmin Gușă a avut o prezență extraordinară la întâlnirea de...

Diana Şoşoacă: Cozmin Gușă a avut o prezență extraordinară la întâlnirea de la Capşa; Simion a arătat care îi este nivelul, individ de joasă speţă, ar trebui să-şi dea demisia de la conducerea AUR, suveranist de faţadă

Europarlamentarul Diana Șoșoacă bate cu pumnul în masă. Șefa partidului SOS România a explicat de ce nu se poate lega un „pol suveranist” alături de AUR. Șoșoacă a amintit de evenimentul de la începutul săptămânii, la care George Simion a refuzat să ia parte, scrie ziare.com.

„Eu am demonstrat că nu dau doi bani pe serviciile secrete și că mă lupt cu ele indiferent de situație, indiferent de cât de mult mi-au distrus familia. Nimeni nu a făcut în politică sacrificiul pe care l-am făcut eu, absolut nimeni! I-am transmis prin presă lui George Simion să nu vină cu reprezentanți, pentru că noi vorbim direct. E o formă de jignire totală, să trebuiască să se întâlnească prezidențiabilii și pentru unul să vină trei femei (…) Ele n-au nicio funcție în acel partid. Nu sunt prezidențiabile. Să le trimiți pe toate înflorate?! Poate că așa e moda. Dar în politică, atunci când te întâlnești la acest nivel, ar trebui să faci altfel. Fiecare face ce vrea. Se vede că a fost un spectacol prost regizat de către ei. Au pierdut ei. Lipsa de respect a fost pentru că au venit după 20 de minute și efectiv, au deranjat și au intrat cu live-ul direct, urlând, cu televiziunile după ele. A fost un spectacol jalnic, s-a vrut scandal. Nu le-am dat apă la moară. Cozmin Gușă a avut o prezență extraordinară. Nu a sunat nimeni la 112. Vă dați seama ce lipsă de cultură au cei de la AUR? Au spus că această Casă Capșa ar fi o crâșmă. (…) Ar trebui să citească, să vadă, că de-a lungul a peste 100 de ani, Casa Capșa a fost locul în care s-au făcut toate aranjamentele politice în care s-a salvat România. Am ales Capșa pentru eleganța sa, serviciul e de 5 stele Michelin, acolo este masa unde stătea Eminescu, unde stătea Arghezi (…)”, a declarat Șoșoacă, pentru Bună Ziua Iași (BZI).

În opinia Dianei Șoșoacă, George Simion trebuie să-și dea demisia din funcția de președinte al AUR. În caz contrar, o apropiere a SOS de formațiunea parlamentară este imposibilă.

„Nu vorbim despre naționalism când vine vorba despre conducerea AUR. Îmi pare rău, e păcat de oamenii din AUR care chiar sunt naționaliști. Vorbesc cu ei, mă sună. Îmi spun că au băgat foarte mulți bani. Asta e! (…)

Vreți diletantism? Mergeți la PSD și la PNL! Uitați-vă la ăștia. De ce au rezistat? I-a unit nu cauza, ci interesul. Sunt uniți și structurați într-un grup infracțional organizat. E mafie acolo. Pe noi nu ne poate uni o cauză națională?

După manifestările domnului Simion, luările de poziție de joasă speță, nu cred că domnul Simion poate reprezenta partidul AUR. O spun ca fostă membră AUR, omul care i-a băgat în Parlament pe AUR. Nimeni nu știa în 2020 cine e AUR, toată lumea știa cine e Diana Șoșoacă”, a mai comentat liderul SOS România, pentru sursa citată.

Articolul Diana Şoşoacă: Cozmin Gușă a avut o prezență extraordinară la întâlnirea de la Capşa; Simion a arătat care îi este nivelul, individ de joasă speţă, ar trebui să-şi dea demisia de la conducerea AUR, suveranist de faţadă apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks