AcasăPolitica„Președintele bulgar Rumen Radev a curățat Bulgaria de propaganda homosexualistă a pederaștilor...

„Președintele bulgar Rumen Radev a curățat Bulgaria de propaganda homosexualistă a pederaștilor soroșiști. La noi, PSD, PNL și USR au respins un proiect de lege similar iniţiat de parlamentari ai AUR” (activenews.ro)

Președintele bulgar Rumen Radev a semnat joi decretul ce permite aplicarea unei legi care a generat polemici. „Șeful statului și-a exprimat opinia cu privire la amendament, semnând un decret pentru a fi publicat” în Jurnalul Oficial, a anunțat președinția bulgară într-un comunicat, scrie activenews.ro.

Săptămâna trecută, Parlamentul bulgar a adoptat cu o largă majoritate o nouă legislație care interzice școlilor să „încurajeze” orientarea sexuală „non-tradițională” și identitatea de gen „diferită de cea biologică”, informează Realitatea Plus.

Noul amendament a provocat și protestele Rețelei Soros care a cerut șefului statului să facă uz de dreptul său de veto pentru a împiedica punerea în aplicare a acestuia. 6.000 de pro-LGBT-iști au semnat o petiție și 200 de pederaști au protestat în stradă.

Comisarul Consiliului Europei pentru drepturile omului își exprimase „profunda îngrijorare” și îl îndemnase pe Radev „să nu semneze” legea, cerându-le autorităților acestei țări din Balcani „să combată discriminarea și retorica ostilă la adresa persoanelor LGBT+”.

În urma acestei știri, liderul AUR, George Simion, a scris: „Bulgaria nu a cedat presiunilor externe, iar Legea împotriva propagandei LGBT în școli a fost promulgată de președintele Rumen Radev. În tot acest timp, în România, un proiect de lege similar al parlamentarilor AUR Dănuț Aelenei și Evdochia Aelenei a fost respins de Senat ca urmare a voturilor date de PSD, PNL și USR.

Decizia președintelui bulgar de a nu se lăsa influențat a venit după ce comisarul Consiliului Europei pentru drepturile omului își exprimase „profunda îngrijorare” și îl îndemnase pe Radev „să nu semneze” legea, cerându-le autorităților țării vecine „să combată discriminarea și retorica ostilă la adresa persoanelor LGBT+, inclusiv odată cu apropierea alegerilor”.

Rumen Radev a arătat ce înseamnă un lider cu coloană vertebrală. Câți lideri politici din România ar fi avut curajul să își asume un asemenea gest? Iohannis? Ciolacu? Ciucă? Exclus! Ei nu știu cum să pupe mai siropos tălpile păpușarilor pe care îi au în străinătate.

Într-o perioadă în care multe state europene cedează sub presiunea agendelor neo-marxiste promovate de diverse instituții europene, Bulgaria a ales să își apere suveranitatea și valorile culturale. Această decizie este un semnal puternic că fiecare stat trebuie să își păstreze dreptul de a decide asupra politicilor interne, fără a fi constrâns de presiuni externe.

În luna aprilie spuneam răspicat că noi, cei din AUR, nu vrem ca ai noștri copii la vârsta de 8 ani să se decidă dacă vor să fie băiat sau fată și să poată face operație de sex atunci. Părea, acum 10 – 15 ani, o nebunie, că nu vom ajunge acolo.

Numai că, în ultimele luni, Grecia, o țară creștină unde Biserica Ortodoxă are o forță importantă în societate, a legalizat adopțiile de copii pentru cuplurile LGBT. Parlamentul European, de-a lungul ultimului mandat, a adoptat o serie de rezoluții prin care promova educația LGBT și politicile neo-marxiste.

Noi spunem NU la așa ceva! Uniunea Europeană nu a fost gândită așa de părinții săi fondatori, iar chestiunile acestea ideologice, de la genul copiilor noștri, nu trebuie să fie impuse unui stat suveran european de către niște birocrați, nu vrem viitorul acesta pentru copiii noștri. Nu vrem ca statul să se implice în formarea și în modelarea sexuală a copiilor noștri. Credem că ține de familie. Iar noi vedem familia ca bază a societății și fiind formată dintre un bărbat și o femeie.

Nu e rolul instituțiilor externe să impună educație LGBT și o uniformizare culturală și de opinii.

Nu suntem anti-europeni, suntem cât se poate de democrați, poate ultimii care apără democrația în România și spunem nu politicilor neo-marxiste.

Cu ocazia zilei de 1 iunie 2024, Ziua Internațională a Copilului, AUR a solicitat tuturor partidelor parlamentare și non-parlamentare asumarea unui Pact Național pentru Salvarea Inocenței Copiilor, prin care solicitam ca viitorii europarlamentari români, primari și consilieri locali să se angajeze să respingă orice expunere precoce a copiilor și adolescenților din școli la nuditate și exhibiționism sexual, să interzică participarea elevilor din școlile gimnaziale sau liceale la manifestări de tip Gay Pride sau LGBTQ fără acordul scris al părinților, ⁠să ceară creșterea pedepselor pentru violența sexuală îndreptată împotriva minorilor. Am fost singurii cărora le-a păsat de acest lucru.

Decizia Bulgariei reprezintă un precedent care vine împotriva curentului neo-marxist de promovare a culturii LGBT în statele europene.

Bulgaria ne arată că există alternative la presiunile externe și că este posibil să ne protejăm suveranitatea națională și valorile tradiționale.”, a conchis liderul AUR.

Articolul „Președintele bulgar Rumen Radev a curățat Bulgaria de propaganda homosexualistă a pederaștilor soroșiști. La noi, PSD, PNL și USR au respins un proiect de lege similar iniţiat de parlamentari ai AUR” (activenews.ro) apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks