AcasăPoliticaDaniel Gheba (AUR): Anual, țara noastră importă carne de porc și produse...

Daniel Gheba (AUR): Anual, țara noastră importă carne de porc și produse derivate în valoare de aproximativ 1,5 miliarde de euro

Deputatul Daniel Gheba (AUR) atrage atenția că anual, țara noastră importă carne de porc și produse derivate în valoare de aproximativ 1,5 miliarde de euro. Această dependență masivă de importuri trebuie să înceteze. Fermierii români trebuie sprijiniți prin politici și finanțări concrete pentru a ne hrăni cu carne de porc din țara noastră, spune parlamentarul AUR. 
  • ”România, care odinioară avea o industrie puternică de creștere a porcilor și o producție semnificativă de carne de porc, se confruntă acum cu o situație alarmantă.
Anual, țara noastră importă carne de porc și produse derivate în valoare de aproximativ 1,5 miliarde de euro.
Această dependență masivă de importuri trebuie să înceteze. Fermierii români trebuie sprijiniți prin politici și finanțări concrete pentru a ne hrăni cu carne de porc din țara noastră”, spune Gheba.

Articolul Daniel Gheba (AUR): Anual, țara noastră importă carne de porc și produse derivate în valoare de aproximativ 1,5 miliarde de euro apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks