AcasăPoliticaLaura Vicol (PSD), întrevedere cu May Golan, ministrul Egalității Sociale din Israel:...

Laura Vicol (PSD), întrevedere cu May Golan, ministrul Egalității Sociale din Israel: Am discutat despre importanța luptei împotriva antisemitismului și a oricărei forme de intoleranță

Președinta comisiei juridice, Laura Vicol a avut astăzi o întrevedere cu May Golan, ministrul Egalității Sociale din Israel, organizată la inițiativa domnului Silviu Vexler, deputat și președinte al Federației Comunităților Evreiești din România.
  • ”Discuțiile noastre au evidențiat importanța relațiilor bilaterale solide dintre România și Israel, bazate pe o istorie îndelungată de cooperare atât în plan politic, cât și economic.
Am subliniat interesul nostru comun de a extinde această cooperare, explorând noi domenii de colaborare, în special în schimbul de expertiză legislativă.
De asemenea, am discutat despre importanța luptei împotriva antisemitismului și a oricărei forme de intoleranță.
Întâlnirea de astăzi reafirmă angajamentul României față de consolidarea relațiilor bilaterale și dezvoltarea unui parteneriat durabil cu Israel, bazat pe respect reciproc și cooperare în domenii de interes comun”, spune Laura Vicol.

Articolul Laura Vicol (PSD), întrevedere cu May Golan, ministrul Egalității Sociale din Israel: Am discutat despre importanța luptei împotriva antisemitismului și a oricărei forme de intoleranță apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks