AcasăPoliticaNicolae Ciucă: Politica se face cu și pentru oameni, iar liberalii au...

Nicolae Ciucă: Politica se face cu și pentru oameni, iar liberalii au arătat tuturor că, prin muncă, viziune și curaj, pot construi comunități prospere

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că politica se face cu și pentru oameni, iar liberalii au arătat tuturor că, prin muncă, viziune și curaj, pot construi comunități prospere.
  • ”Politica se face cu și pentru oameni, iar liberalii au arătat tuturor că, prin muncă, viziune și curaj, pot construi comunități prospere. Sate, comune și orașe care înfloresc de la an la an și asigură condiții de trai mai bune familiilor din România.
În Călan, jud. Hunedoara, m-am întâlnit cu primarul PNL, Adrian Iovănesc, care pune accent pe investiții – fie că sunt în infrastructură rutieră, construirea de locuințe ANL sau modernizarea Sălii Orășenești de Sport din localitate. Toate aceste proiecte au fost aprobate și finanțate în timpul mandatului meu de prim-ministru, iar acum mă bucur să le văd în folosul cetățenilor.
Am mers cu Adrian astăzi pe teren și am discutat cu oamenii de aici. E un primar iubit și respectat. Fiecare proiect pe care l-a finalizat înseamnă o viață mai bună pentru locuitorii din Călan și acesta este, până la urmă, misiunea administrațiilor locale liberale – să fie în slujba cetățenilor și să clădească un viitor mai bun pentru comunitatea care le este tuturor “acasă”, spune Ciucă.

Articolul Nicolae Ciucă: Politica se face cu și pentru oameni, iar liberalii au arătat tuturor că, prin muncă, viziune și curaj, pot construi comunități prospere apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks