AcasăPoliticaStelian Ion (USR): Justiţia în România a fost distrusă de PSD, PNL...

Stelian Ion (USR): Justiţia în România a fost distrusă de PSD, PNL şi Iohannis

Deputatul USR Stelian Ion i-a acuzat pe cei din PSD, PNL și pe președintele Klaus Iohannis că „au distrus” justiția, „i-au limitat independența, au populat-o la vârf cu oameni controversați și atenți la comenzi politice”, scrie b1tv.ro.

Fostul ministru a comentat declarațiile liberalilor și i-a acuzat pe ei și pe cei din PSD că au făcut „rău sistemului judiciar”.

„S-a trezit PNL, după 3 ani, că PSD nu respectă justiția independentă. Ministra Gorghiu vorbește chiar de «palmaresul negru al PSD» în chestiunea justiției”, a declarat Stelian Ion, duminică, într-o postare pe Facebook.

„În ultimii 3 ani, PSD nu a făcut singur rău sistemului judiciar, ci împreună cu PNL. Miniștrii justiției au fost de la PNL. Înainte să fie dna Gorghiu numită ministru, postul a fost ocupat de Cătălin Predoiu, politicianul bun la toate. Iar deasupra tuturor a vegheat la sabotarea independenței justiție și a luptei anticorupție chiar președintele Klaus Iohannis, «părinte spiritual» al PNL”, a adăugat deputatul USR.

„Dacă justiția a ajuns pe marginea prăpastiei este pentru că PNL și PSD, împreună cu președintele Iohannis, au distrus-o, i-au limitat independența, au populat-o la vârf cu oameni controversați și atenți la comenzi politice. Și au încurajat gruparea antireformistă din justiție să preia pârghiile. PNL în fruntea justiției și cu președinte la Cotroceni are același «palmares negru» precum PSD. Cine ar putea să uite asta?”, a continuat Stelian Ion.

Articolul Stelian Ion (USR): Justiţia în România a fost distrusă de PSD, PNL şi Iohannis apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks