AcasăPoliticaIonuț Stroe: Viitorul României depinde de alegerile pe care le facem acum....

Ionuț Stroe: Viitorul României depinde de alegerile pe care le facem acum. Suntem convinși că Nicolae Ciucă este președintele de care avem nevoie

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, spune că viitorul României depinde de alegerile pe care le facem acum. Suntem convinși că Nicolae Ciucă este președintele de care avem nevoie, arată Stroe. 

  • ”Nicolae Ciucă a fost desemnat, în unanimitate, candidatul nostru la alegerile prezidențiale. Această decizie este una firească și normală – venim în fața românilor cu cea mai bună opțiune pentru alegerile prezidențiale.

Nicolae Ciucă intră în această competiție cu un singur obiectiv: să reprezinte cu demnitate fiecare român și să asigure stabilitatea și securitatea de care țara noastră are nevoie. Este un om dedicat, cu un respect profund pentru educație, lege și familie – valori esențiale pentru orice lider adevărat.

Viitorul României depinde de alegerile pe care le facem acum. Suntem convinși că Nicolae Ciucă este președintele de care avem nevoie, singurul candidat de dreapta care poate primi voturile cetățenilor, un lider responsabil care va uni românii în jurul valorilor euro-atlantice”, spune Stroe.

Articolul Ionuț Stroe: Viitorul României depinde de alegerile pe care le facem acum. Suntem convinși că Nicolae Ciucă este președintele de care avem nevoie apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks