AcasăPoliticaAna Birchall: „În România lui Iohannis, a “stabilității” PSD-PNL, dosarele de corupție...

Ana Birchall: „În România lui Iohannis, a “stabilității” PSD-PNL, dosarele de corupție se închid pe bandă rulantă, cei care au încălcat legea scapă, iar banii furați nu se recuperează; Adevărul este că, pentru Geoană nu a adus anul, cât a adus ceasul, sau mai bine spus ceasurile de la Vanghelie, care s-au dovedit a fi venit, cum s-ar spune, într-un ceas rău”

„Uitându-mă la ceasul meu, eu știu cât este și ora, dar și ceasul. De ce știu? Pentru că acest ceas este primit cadou de la soțul și fiul meu de Crăciun și este în declarația mea de avere. Nu același lucru îl poate spune și Mircea Geoană. Adevărul este că, pentru Geoană nu a adus anul, cât a adus ceasul, sau mai bine spus ceasurile, care s-au dovedit a fi venit, cum s-ar spune, într-un ceas rău”, scrie, pe Facebook, Ana Birchall, candidat independent la prezidenţiale.

„De ce? Simplu: Pentru că erau primite de la amicul său Vanghelie, cu care Geoană a și înființat un partid politic. Ceasuri pe care Geoană le-a păstrat ani de zile și le-a dat înapoi numai atunci cand i-a cerut DNA. Evident că preacinstitul Geoană nu a returnat aceste ceasuri de bună voie. Instanța a decis în 2021 că le poate păstra, după care le-a judecătorii s-au răzgândit și au pus din nou sechestru pe ele. Vă întreb: acesta este profilul de prezidențiabil pe care îl doriți, cu ceasuri garantat Vanghelie!? România merită un om care nu își bate joc de funcțiile pe care le ocupă. Eu sunt convinsă că românii nu mai vor să spună în următorii 5 ani că “NU NE MAI FACEM BINE”. Candidez pentru că sunt convinsă că există speranță pentru România și sunt convinsă că putem să ne facem bine”, scrie Birchall.

Ea arată şi priorităţile pentru mandatul de președinte:

„DOSARELE DE CORUPȚIE NU TREBUIE să se mai închidă prin prescrierea faptelor!

Coruptii nu vor mai scăpa de lege și nu vor mai rămâne cu banii furați românilor!

În România lui Iohannis, în România “stabilității” PSD PNL, dosarele de corupție se închid pe bandă rulantă, cei care au încălcat legea scapă, iar banii furați nu se recuperează!

În 2019, când am fost ministrul Justiţiei, am început pașii necesari pentru modificarea legislativă care se impunea.

În 2020, în calitate de deputat independent, am reușit adoptarea legii confiscării extinse a averilor ilicite.

Ca președinte, voi finaliza ce am început și voi închide această nedreptate odată pentru totdeauna!

Eliminăm costul corupției din viața ta, din banii tăi!

Am nevoie de ajutorul tău pentru a continua lupta împotriva corupției organizate”, spune Birchall.

Articolul Ana Birchall: „În România lui Iohannis, a “stabilității” PSD-PNL, dosarele de corupție se închid pe bandă rulantă, cei care au încălcat legea scapă, iar banii furați nu se recuperează; Adevărul este că, pentru Geoană nu a adus anul, cât a adus ceasul, sau mai bine spus ceasurile de la Vanghelie, care s-au dovedit a fi venit, cum s-ar spune, într-un ceas rău” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks