AcasăPoliticaDiana Şoşoacă: „Fără zootehnie proprie, ne pierdem independenţa alimentară, însă guvernanţii nu...

Diana Şoşoacă: „Fără zootehnie proprie, ne pierdem independenţa alimentară, însă guvernanţii nu vor pregeta să o distrugă odată ce nu mai suntem cu ochii pe ei; întotdeauna într-o dictatură, ameninţarea cu revolta naţională face mai mult decât își închipuie un popor întreg”

„Reclamă de prost gust la Ciordacu, pupături de dos din partea revistelor de profil: că sa înțelegeți mizeria din spatele acestor matrapazlâcuri. CIOLACU V-A OMORÂT OILE SI DE FRICA BÂTEI SI A REVOLTEI IN AN ELECTORAL , ÎNCEARCĂ SA FACA PE SALVATORUL! CRIMINALULEEEE CÂND IEI LECȚII DE LA MINE, AI OBLIGATIA SA CITEZI, INCULTULE! HOTILOR SI CRIMINALILOR!”, scrie, pe Facebook, europarlamentarul Diana Şoşoacă, liderul SOS România, cu referire la un articol apărut pe revista-ferma.ro.

„DECI DACA VĂ AMENINȚĂ DIANA ȘOȘOACA CU REVOLTA SI BÂTA SI VĂ IMPUNE SĂ FACEŢI CE TREBUIE LEGAL, SE POATE. DAR NU SPUNE NIMENI CE DEMERSURI AM FĂCUT LA BRUXELLES, SA AFLAM SI NOI ADEVARUL DESPRE BANII SIFONAȚI DE GUVERN, DESPRE IMPLEMENTAREA UNOR MASURI IMPUSE DE CONTROALE SI AUDITUL DIN 2023. DECI SE PARE CĂ ÎNTOTDEAUNA DIANA IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ ARE DREPTATE.

Şi întotdeauna într-o dictatura, amenințarea cu revolta face mai mult decât își închipuie un popor întreg. Daca nu va spuneam sa nu semnați niciun act, le dădeați drumul și în case să vă ia tot. Daca nu vă spuneam de RT PCR, nu mai făcea Guvernul pe drăguțul că imediat eradichează focarele. De unde ați omorât oi sănătoase, acum omorâți doar oile bolnave și asta la cererea proprietarului.

De abia aștept controalele solicitate și răspunsurilr cu privire la banii sifonați de voi, PSD și PNL și USR și UDMR. Hoților și criminalilor! Iar asociațiile sa pună mâna sa își apere cu adevărat membrii. Aici nu discutam despre interesul personal sau numai al unei bresle. Aici DISCUTAM DE INTERESUL NATIONAL, DE SECURITATE ALIMENTARA NATIONALA, ZOOTEHNIA CARE ESTE PUSA PE BUTUCI EFECTIV, PT INTERESELE ALTOR ȚĂRI. Fara zootehnie proprie, ne pierdem independenta alimentara.

INVATATI SA LUAȚI ATITUDINE SI SA ÎNȚELEGEȚI ODATA CA LE ESTE FRICA DE VOI RĂSCULAȚI SI DEȘTEPTAȚI!

Povestea nu s-a terminat. Pt că nu vor pregeta să distrugă zootehnia odată ce nu mai suntem cu ochii pe ei”, scrie Diana Şoşoacă.

Articolul Diana Şoşoacă: „Fără zootehnie proprie, ne pierdem independenţa alimentară, însă guvernanţii nu vor pregeta să o distrugă odată ce nu mai suntem cu ochii pe ei; întotdeauna într-o dictatură, ameninţarea cu revolta naţională face mai mult decât își închipuie un popor întreg” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks