AcasăPoliticaPNL: Peste 715 mil. de lei au fost alocați pentru modernizarea localităților...

PNL: Peste 715 mil. de lei au fost alocați pentru modernizarea localităților din întreaga țară prin 68 de noi contracte, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”

PNL anunță că peste 715 mil. de lei au fost alocați pentru modernizarea localităților din întreaga țară prin 68 de noi contracte, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. 
  • ”Dezvoltăm România! Peste 715 mil. de lei au fost alocați pentru modernizarea localităților din întreaga țară prin 68 de noi contracte, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.
Fondurile vor fi utilizate pentru infrastructura locală, extinderea rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare, precum și pentru implementarea sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale.
„Cu acest nou set de proiecte, mai facem un pas important în susținerea comunităților din întreaga țară. În total, sunt peste 3.800 de proiecte semnate până acum, totalizând investiții de peste 45,6 miliarde de lei, toate având ca obiectiv principal îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.”, anunță Adrian Ioan Veştea, ministrul Dezvoltării.

Articolul PNL: Peste 715 mil. de lei au fost alocați pentru modernizarea localităților din întreaga țară prin 68 de noi contracte, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks