AcasăPoliticaPrimăria Sectorului 5 continuă să sprijine copiii care provin din familii defavorizate

Primăria Sectorului 5 continuă să sprijine copiii care provin din familii defavorizate

Primăria Sectorului 5, prin intermediul instituțiilor din subordine, continuă să sprijine copiii care provin din familii defavorizate, astfel încât aceștia să poată beneficia de șanse egale la educație și să se bucure de începerea noului an școlar la fel ca ceilalți colegi.
Prin urmare, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 5 a organizat astăzi, 05.08.2024, un eveniment menit să ajute zeci de elevi din comunitate să treacă poarta școlii cu încredere, entuziasm și cu ghiozdanul pregătit.
Astfel, 50 de copii care provin din familii monoparentale, cu venituri mici, aflate în evidența DGASPC Sector 5, au primit câte un ghiozdan plin cu rechizite necesare pentru începerea noului an școlar.
Prin intermediul acestui eveniment, Primăria Sectorului 5 și-a propus să susțină participarea tuturor copiilor la activitățile didactice și să prevină abandonul școlar.
Știind cât de important este ca acești copii să se simtă apreciați și să aibă toate cele necesare pentru a participa la ore, organizația nonguvernamentală Partida Romilor ‘’Pro-Europa’’ și-a manifestat dorința de a ne sprijini financiar, drept urmare le transmitem mulțumiri pe această cale.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 continuă și mâine acest demers, când va avea loc un nou eveniment pentru copiii care provin din familiile defavorizate.

Articolul Primăria Sectorului 5 continuă să sprijine copiii care provin din familii defavorizate apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks