AcasăPoliticaNicolae Ciucă: Comemorăm astăzi 23 de ani de la atacurile din 11...

Nicolae Ciucă: Comemorăm astăzi 23 de ani de la atacurile din 11 septembrie 2001, care au schimbat cursul istoriei și au schimbat perspectiva omenirii asupra terorismului

Comemorăm astăzi 23 de ani de la atacurile din 11 septembrie 2001, care au schimbat cursul istoriei și au schimbat perspectiva omenirii asupra terorismului – un flagel atât de teribil care poate lovi oriunde, chiar și în inima economică a celei mai puternice națiuni din lume, scrie președintele PNL pe Facebook.

  • Comemorăm 23 de ani de la atentatul din 11 septembrie 2001, care a schimbat cursul istoriei și a schimbat perspectiva omenirii asupra terorismului: un cumplit flagel care poate lovi oriunde, chiar și în inima economică a celei mai puternice țări.
  • Națiunea americană a mers mai departe, în timp, plângându-și victimele și luând măsuri pentru ca un asemenea eveniment să nu se mai întâmple.
Cinstim memoria celor care și-au pierdut viața în acea tragică zi și suntem cu inima alături de familiile acestora și de supraviețuitori. România a fost și rămâne solidară cu partenerul strategic american, la fel ca întreaga lume democratică. Solidaritatea și unitatea în fața terorii – indiferent de unde este ea răspândită – reprezintă calea către o lume mai sigură.
Securitatea și siguranța statală sunt pilonii centrali ai viziunii mele prezidențiale pentru România anilor care urmează.
Putem construi orice în societatea noastră, dacă oamenii au garanția că trăiesc în pace si siguranță”, spune Ciucă.

 

Articolul Nicolae Ciucă: Comemorăm astăzi 23 de ani de la atacurile din 11 septembrie 2001, care au schimbat cursul istoriei și au schimbat perspectiva omenirii asupra terorismului apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks