AcasăPoliticaCozmin Guşă: Simion şi AUR nu se mai regăsesc pe partea suveranistă,...

Cozmin Guşă: Simion şi AUR nu se mai regăsesc pe partea suveranistă, au abandonat acest mesaj şi chiar au dinamitat orice încercare de coagulare a unui pol; Diana Şoşoacă şi SOS România au rămas cei autentici pe zona suveranistă

În cadrul emisiunii „Lupta pentru România” de la Realitatea Plus, analistul politic Cosmin Gușă a afirmat că anul acesta avem 4 candidați cu reale șanse de a ajunge președinte: Diana Iovanovici-Șoșoacă, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Mircea Geoană.

Cozmin Gușă a spus că a consultat mai multe sondaje și a ajuns la concluzia că George Simion nu se încadrează pe primele patru locuri, în general din cauza discursului care nu mai este suveranist, dinamitarea unificării suveraniste pe care a încercat să o realizeze Diana Șoșoacă (S.O.S. ROMÂNIA), cât și din cauza problemelor interne din AUR.

Eu am consultat și sondaje de la sursă, și altfel de sondaje, și pot să spun că în acest moment doar patru dintre candidați au șanșe de tur 2. Simion nu este printre ei, iar cei patru sunt: interlocutoarea ta de astăzi Diana Șoșoacă, pentru că e femeie și o prezentăm prima, este Ciolacu, este Ciucă, și este într-adevăr și Geoană, cu șanse diferite.

Dar sunt doar 4 candidați care au posibilitate reală de a ajunge în turul 2, restul, în frunte cu Simion […] Simion a pierdut legătura cu plutonu din două motive: un discurs care nu mai este suveranist, și care i-a risipit mare parte din sprijinul public. Asta e viața”, a spus Guşă.

Articolul Cozmin Guşă: Simion şi AUR nu se mai regăsesc pe partea suveranistă, au abandonat acest mesaj şi chiar au dinamitat orice încercare de coagulare a unui pol; Diana Şoşoacă şi SOS România au rămas cei autentici pe zona suveranistă apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks