AcasăPoliticaCiolacu, despre ironiile lansate de Geoană: Cred că a exagerat, îi urez...

Ciolacu, despre ironiile lansate de Geoană: Cred că a exagerat, îi urez succes, dar să-şi vadă de treaba dânsului

Premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, i-a urat succes lui Mircea Geoană în cursa electorală pentru alegerile prezidenţiale, dar i-a transmis acestuia să-şi vadă de treaba sa, întrebat cum comentează „ironiile” pe care contracandidatul său le-a lansat la adresa sa, scrie Agerpres.

Ciolacu a fost întrebat de presă la finalul vizitei de lucru pe care a efectuat-o, joi, pe traseul Autostrăzii A7, despre „uşoarele ironii” pe care Mircea Geoană le-ar fi lansat adresa sa, potrivit cărora pe vremea sa, când era în şcoală, doar cei care picau anul apelau la meditaţii, respectiv repetenţii, pornind de la afirmaţiile premierului care a dezvăluit că ia meditaţii la engleză şi economie.

„Îmi cer scuze, n-am fost repetent. Cred că a exagerat. Asta e părerea mea, cred că a exagerat (…) Eu îi urez succes, dacă vrea eu îi amintesc şi ce a făcut în PSD şi cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedintele României. N-am nicio reţinere. Dar până atunci, părerea mea, să-şi vadă de treaba dânsului”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat în continuare despre faptul că Geoană a spus şi că şi-ar dori să fie cu candidatul PSD în turul al doilea, pentru că aşa ar avea mai multe şanse să câştige alegerile prezidenţiale, Ciolacu a spus: „Să câştige, domnule, ne vedem !”.

Articolul Ciolacu, despre ironiile lansate de Geoană: Cred că a exagerat, îi urez succes, dar să-şi vadă de treaba dânsului apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks