AcasăPoliticaAntonel Tănase: Forța Dreptei București a început oficial campania de strângere de...

Antonel Tănase: Forța Dreptei București a început oficial campania de strângere de semnături pentru alegerile care vor defini viitorul țării noastre

Liderul Forța Dreptei București Antonel Tănase anunță că filiala a început oficial campania de strângere de semnături pentru alegerile care vor defini viitorul țării noastre.
  • În următoarele luni, vom avea două rânduri de alegeri extrem de importante: alegerile prezidențiale și parlamentare. Românii vor alege un președinte pentru următorii 5 ani, iar oamenii așteaptă în fruntea statului o persoană cinstită, educată, cu experiență și implicată în societate, capabilă să ne reprezinte cu onoare pe scena internațională și să fie prezentă în viața socială și politică.
De asemenea, alegerile parlamentare sunt esențiale pentru destinul României. Parlamentul este locul unde se scriu legile care ne guvernează și unde se decide viitorul țării. De aceea, avem nevoie de parlamentari care să fie aproape de oameni, să înțeleagă nevoile acestora și să fie cu adevărat implicați în viața societății.
  • Printre câteva picături de ploaie, am mers astăzi în parcul IOR împreună cu colegii din echipa Forța Dreptei Sector 3 și am întâlnit bucureșteni care se gândesc la viitorul copiilor.
Vă chemăm să fiți alături de noi în acest demers, pentru un viitor mai bun și mai drept pentru toți!”, spune Antonel Tănase.

Articolul Antonel Tănase: Forța Dreptei București a început oficial campania de strângere de semnături pentru alegerile care vor defini viitorul țării noastre apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks