AcasăPoliticaCiucă, vizite în zonele afectate: Le-am ascultat oamenilor durerea; am promis că...

Ciucă, vizite în zonele afectate: Le-am ascultat oamenilor durerea; am promis că nu vor fi lăsaţi singuri

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul liberalilor, a vizitat tabăra de sinistraţi de la Slobozia Conachi şi a mers în localitatea Bereşti, din judeţul Galaţi, unde a stat de vorbă cu oamenii afectaţi de inundaţii, scrie Agerpres.

”Cuvintele nu pot descrie durerea celor care şi-au pierdut, în inundaţiile devastatoare, persoane dragi, bunurile şi tot ce au clădit de-a lungul vieţii. Transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi sunt alături de toţi cei care trec prin aceste clipe grele. Sunt printre oameni zilele acestea – atât în tabăra de sinistraţi de la Slobozia Conachi, dar şi în localitatea Bereşti, Galaţi, pentru a vedea la faţa locului care este situaţia şi ce măsuri pot fi luate. Le-am ascultat oamenilor durerea şi le-am promis că nu vor fi lăsaţi singuri în faţa acestei nenorociri”, a scris luni Ciucă pe Facebook.

În zonă s-au aflat şi ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, dar şi ministrul Mediului, Mircea Fechet. Luni au mers în Galaţi şi ministra Educaţiei, Ligia Deca, şi ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

”Nu îi vom lăsa singuri. Vom rămâne alături de ei până când aceste comunităţi vor reveni la viaţa de dinainte şi până când oamenii se vor simţi din nou în siguranţă”, a transmis Ciucă.

Articolul Ciucă, vizite în zonele afectate: Le-am ascultat oamenilor durerea; am promis că nu vor fi lăsaţi singuri apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks