AcasăPoliticaEx-deputată AUR, acuzații grave: Spune că a fost bătură de consilieri ai...

Ex-deputată AUR, acuzații grave: Spune că a fost bătură de consilieri ai acestui partid chiar în biroul său

După scandalul violului, apare un nou episod. Deputatul neafiliat Raisa Enachi susține că a fost bătută de consilierii AUR chiar  în biroul său, scrie cotidianul.ro.

„Dacă noi, ca parlamentari, suntem atacaţi şi legea nu este de partea noastră, atunci ce ne mai putem aştepta de la oamenii simpli„, a  atras atenția Enachi.

„(…)un incident grav… s-a întâmplat ieri la biroul meu parlamentar din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui. Consilierii membrii AUR, simpatizanţii lui George Simion, împreună cu cei care se ocupă de filiala AUR a oraşului Murgeni, precum şi de organizaţia judeţeană, care în februarie au preluat nestatutar filiala judeţeană Vaslui, au ocupat abuziv biroul meu parlamentar din oraşul Murgeni.

Mai grav a fost faptul că am fost lovită, bătută de aceşti consilieri membri şi simpatizanţi AUR în propriul meu birou parlamentar de faţă cu organele de poliţie locală, iar la sugestia acestora am fost rugată să părăsesc oraşul pentru propria mea siguranţă, deoarece mi s-a spus că legea nu este de partea mea şi că autorităţile nu pot interveni”, a spus Raisa Enachi în plenul Camerei Deputaţilor.

„Solicit intervenţia imediată a autorităţilor pentru a pune capăt acestor abuzuri şi asigura protecţia mea. Nu putem permite ca violenţa şi intimidarea şi violarea persoanelor să fie parte şi din politica românească…

Aici avem un lider care îşi doreşte şi participă la alegerile prezidenţiale. Cum se va simţi şi care vor fi priorităţile pentru societatea românească?

Violenţa se poate extinde şi ameninţă siguranţa fiecăruia. Solicit sprijinul dumneavoastră pentru a condamna ferm, domnul Tanasă, aceste batjocuri şi aceste violuri şi aceste loviri în propriul birou parlamentar”, a conchis  Enachi.

Articolul Ex-deputată AUR, acuzații grave: Spune că a fost bătură de consilieri ai acestui partid chiar în biroul său apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks