AcasăPoliticaDeputatul Muraru (PNL): Iohannis poate fi „locomotiva” partidului; are, doar în Bucureşti,...

Deputatul Muraru (PNL): Iohannis poate fi „locomotiva” partidului; are, doar în Bucureşti, cîteva sute de mii de voturi mai mult decît scorul PNL

Deputatul PNL Alexandru Muraru a explicat luni, la Digi 24, de ce insistă partidul să-l aibă pe Klaus Iohannis candidat pe listele parlamentare: ar fi o locomotivă politică, avînd mult mai multe voturi decît formațiunea în cauză, conform cercetărilor sociologice, scrie inpolitics.ro.

Candidatura lui Iohannis, a explicat deputatul, ”face parte dintr-o strategie politică pentru că, spre exemplu, din cercetările noastre, președintele României are cu cîteva sute de mii de voturi numai în București mai mult decît scorul PNL. Nu ar afecta sub nicio formă candidatura lui Nicolae Ciucă. Dlui. Iohannis nu i se poate reproșa nici că a făcut crime la Revoluție, nici că a fost turnător al Securitate, cum s-a întîmplat cu doi dintre foștii președinți, are o imagine bună și în plan internațional și noi am apreciat că acest lucru ar fi pozitiv pentru PNL”.

Articolul Deputatul Muraru (PNL): Iohannis poate fi „locomotiva” partidului; are, doar în Bucureşti, cîteva sute de mii de voturi mai mult decît scorul PNL apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks