AcasăPoliticaAna Birchall: „În România nu avem clasă politică ci clanuri de interese,...

Ana Birchall: „În România nu avem clasă politică ci clanuri de interese, în care doctrina, morala, coloana vertebrală nu mai au nicio valoare. Se acoperă unii pe alții, fac alianțe absurde arucând la coș votul românilor, modifică legi pentru a obtine funcții și avantaje personale, călcând în picioare democrația și legea. Nu-i mai oprește nimeni și nimic”

„Alegerea lui Klaus Iohannis a venit cu multe speranțe pentru români. Oamenii au stat la coadă să-l voteze pe cel care promitea o Românie educată, o Românie cu un stat de drept și luptă anti-corupție, o Românie a lucrului bine făcut, o țară reprezentată cu demnitate la masa internațională. Un președinte care promitea să lupte pentru interesele țării!”, scrie, pe Facebook, Ana Birchall, candidat independent la prezidenţiale.

„Ce au primit în schimb?

Un președinte care nu a făcut nimic pentru educație, de aceea, dupa 10 ani de președinție a lui Klaus Iohannis, educația este într-o stare de degradare avansată.

O clasă politică transformată în clanuri de interese, în care doctrina, morala, coloana vertebrală nu mai au nicio valoare.

Se acoperă unii pe alții, fac alianțe absurde arucând la coș votul românilor, modifică legi pentru a obtine funcții și avantaje personale, călcând în picioare democrația și legea. Nu-i mai oprește nimeni și nimic. Și toate acestea se întâmplă cu girul președintelui pentru care oamenii au stat în ploaie să-l voteze, cu speranță!

Un președinte călator, un turist în fruntea țării, pentru călatoriile căruia platim noi toți. Un om care își permite inclusiv să lipsească de la intalniri diplomatice importante pentru ca îl atrage nu știu ce plaja din Miami.

Și lista poate continua.

Putem însă învăța ceva foarte important din experiența cu Klaus Iohannis. Putem învăța să nu mai votăm candidați fabricați și artificiali, pentru că aparențele înșeală?

Putem să ne uităm la fapte, la experiența, expertiză, la valori, la caractere. Să alegem oameni care au demonstrat că fac lucruri pentru România și se luptă pentru interesele țării, nu pe cei care se folosesc de influențe pentru a căpăta funcții cu care mai apoi se promovează, de parca funcția l-ar face pe om”, scrie Birchall.

Articolul Ana Birchall: „În România nu avem clasă politică ci clanuri de interese, în care doctrina, morala, coloana vertebrală nu mai au nicio valoare. Se acoperă unii pe alții, fac alianțe absurde arucând la coș votul românilor, modifică legi pentru a obtine funcții și avantaje personale, călcând în picioare democrația și legea. Nu-i mai oprește nimeni și nimic” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks