AcasăPoliticaOana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, s-a înscris în partidul de extremă-stângă a...

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, s-a înscris în partidul de extremă-stângă a lui Jean Luc Melenchon, „Franţa Nesupusă”

Un nou scandal a izbucnit în familia Elenei Lasconi. După circul în care fiica șefei reziștilor i-a aruncat cuvinte grele mamei sale pentru că susține familia tradițională, Oana Lasconi s-a decis să intre în partidul de extremă stângă a lui Jean Luc Melenchon, „Franţa Nesupusă”. Mutarea controversată vine după vizita secretă a Eleni Lasconi la ambasada Franței, scrie realitatea.net.

După scandalul cu mama sa, Oana Lasconi s-a decis să intre în politică. Aceasta a postat pe pagina sa de socializare că vrea să lupte pentru o lume mai bună. Bisexuala mândră, așa cum s-a autodenumit Oana, spune că s-a săturat să tacă. Fiica șefei reziștilor, stabilită la Paris, se află acum în partidul de extremă stângă a lui Jean Luc Melenchon care a candidat la recentele alegeri din Franța sub umbrela Uniunii Populare. Oana Lasconi spune că este socialistă și susținătoare a comunității LGBTQ.

„Sunt socata ca a votat <<da>> intr-un mod jegos si discriminatoriu. Sunt dezgutata dezamagita si socata”, spunea Oana Lasconi.

Oana Lasconi a fost crescută de bunici și s-a stabilit în Franța după ce a obținut un job în industria jocurilor video. A făcut trei facultăți însă nu a terminat niciuna.

„Am suferit foarte mult pentru ea pentru ca valul de ura de care a avut parte a fost absolut ingrozitor. Totul se rezolva cu iubire si eu imi iubesc copilul”, a spus Lasconi.

Implicarea fiicei lui lasconi în politica din Hexagon vine după ce mama ei a făcut o vizită secretă la Ambasada Franței. Spre deosebire de alte întâlniri oficiale anunțate public, totul s-a desfășurat fără nicio informare pe canalele oficiale. Potrivit presei, întâlnirea a durat aproximativ o oră, iar Lasconi a luat măsuri de precauție pentru a ține ascunsă întâlnirea, spre deosebire de alte întâlniri, precum cele la Ambasada Greciei sau a Germaniei.

Articolul Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, s-a înscris în partidul de extremă-stângă a lui Jean Luc Melenchon, „Franţa Nesupusă” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks