AcasăPoliticaFlorin Roman: Marcel Ciolacu a reușit “performanta” rară, de a duce România...

Florin Roman: Marcel Ciolacu a reușit “performanta” rară, de a duce România pe locul 1 în UE la inflație. Acum duce deficitul mai sus decât în pandemie!

Deputatul PNL Florin Roman îl acuză pe premierul Marcel Ciolacu că a reușit “performanta” rară, de a duce România pe locul 1 în UE la inflație. Acum duce deficitul mai sus decât în pandemie!
  • ”Dincolo de spectacolul ieftin aruncat în spațiul public, dl Marcel Ciolacu trebuie să găsească rapid soluții la problemele reale ale românilor.
Au protestat în stradă nevăzătorii, cărora, în mod cinic, Marcel Ciolacu le-a înghețat pensiile. Ieri au protestat la ferestrele lui Marcel Ciolacu, ciobanii, nemulțumiți ca PSD a închis târgurile de animale. Astăzi e rândul minerilor și siderurgiștilor pe care PSD și Marcel Ciolacu i-au abandonat în mod cinic prin înghețarea pensiilor.
  • Vor urma probabil militarii și polițiștii, întrucât ce spune Ciolacu ieri nu mai e valabil azi. La fel de golit de conținut este și mesajul potrivit cărora va negocia la Bruxelles modificarea legii pensiilor, după ce PNL i-a forțat mâna în Parlament. Îl scutim de un drum la Bruxelles, pentru ca ar avea nevoie de translator și îl invităm să voteze proiectul PNL din Parlament.
Marcel Ciolacu a reușit “performanta” rară, de a duce România pe locul 1 în UE la inflație. Acum duce deficitul mai sus decât în pandemie.
Suntem țara cu cei mai mulți decedați la inundații, pentru ca incompetența PSD ucide, în timp ce dl Ciolacu făcea glumițe politice la Suceava și Botoșani, în campanie electorală.
  • Marcel Ciolacu și PSD înseamnă ZERO absorbție, în noul exercițiu financiar. Marcel Ciolacu și PSD nu sunt în stare să deblocheze tranșa din decembrie pe PNRR.
Ați aruncat țara în haos, fiind cel mai slab premier din istoria penală a prim-ministrilor PSD, dl Ciolacu. Pălăria de premier este prea mare! Apucați-vă de treabă și lăsați telenovelele politice de doi bani!”, a spus Florin Roman.

Articolul Florin Roman: Marcel Ciolacu a reușit “performanta” rară, de a duce România pe locul 1 în UE la inflație. Acum duce deficitul mai sus decât în pandemie! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks