AcasăPoliticaTraian Băsescu îl susține pe Nicolae Ciucă: este clar că el este...

Traian Băsescu îl susține pe Nicolae Ciucă: este clar că el este cel mai bun

Băsescu îl laudă pe Ciucă: este clar că cel mai echipat pentru funcția de președinte este Ciucă!

Băsescu îl critică dur pe Ciolacu: e continuatorul lui Ion Iliescu

Traian Băsescu și-a exprimat recent susținerea pentru Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale. Fostul președinte a subliniat experiența pe care o are Nicolae Ciucă față de ceilalți contracandidați.

„Dacă ar fi să aleg dintre aceștia toți, este clar că cel mai echipat pentru funcția de președinte este Ciucă. Din punct de vedere al experienței…. este clar că el este cel mai bun”, a declarat Traian Băsescu într-o intervenție la Realitatea Plus.

În aceeași intervenție Traian Băsescu l-a criticat dur pe liderul PSD. „Marcel Ciolacu încearcă să ne spună că el, dacă va ajunge președinte, va fi altfel decât Băsescu și decât Iohannis. Îi doresc să fie altfel, lucrurile trebuie să evolueze, el nu e continuatorul nici al meu… e al lui Ion Iliescu”, a mai declarat Traian Băsescu.

Susținerea lui Traian Băsescu vine după ce și primarul Capitalei, Nicușor Dan, a arătat că îl susține pe Nicolae Ciucă și chiar a semnat pentru candidatura sa la alegeri. Nicușor Dan a subliniat de mai multe ori că Bucureștiul și România au nevoie de o guvernare liberală.

Nicușor Dan a fost și prezent la ședința Consiliului Național PNL, organizată la Palatul Parlamentului. „Domnul Ciucă are o calitate – când are o problemă, încearcă să o rezolve și nu să se gândească „ce ar zice presa despre ce fac eu acum”, a declarat Nicușor Dan la ședința Consiliului.

Articolul Traian Băsescu îl susține pe Nicolae Ciucă: este clar că el este cel mai bun apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks