AcasăPoliticaSURSE/ Dan Motreanu, în ședința BPN: Candidatul nostru de la prezidențiale este...

SURSE/ Dan Motreanu, în ședința BPN: Candidatul nostru de la prezidențiale este pe locul doi. E o luptă pentru consolidarea acestui loc

Europarlamentarul Dan Motreanu a spus, vineri, în ședința BPN a PNL, că luni toți colegii care coordonează programul de guvernare să fie prezenți pentru o discuție politică.

„Vin să ne diferențieze aceste măsuri de celelalate partide. Cred că PNL va avea cel mai bun program de guvernare pentru următorii ani! In acest context, urbanul mare este o prioritate, pentru ca avem primari in municipii mari: Iași, Cluj, Constanța, Brașov. Bucureștiul este o prioritate si trebuie sprijinit guvernamental. Am făcut pași importanți pentru București cu Nicușor Dan si discutam o majoritate de dreapta care sa sprijine proiecte majore pentru bucureșteni.

Sunt convins că PNL are o șansă mare de a câștiga alegerile prezidențiale și una la fel de mare la parlamentare sau de a fi foarte aproape de PSD la parlamentare, cum a fost la locale.

Avem două sondaje în septembrie. Un sondaj comandat de noi, făcut în teren, comandat la CIRA. Care spune că în acest moment Ciolacu are 25%, Ciucă 16%, Geoană 14%, Simion 13%, Lasconi 13%, Șoșoacă 11%, Hunor 3%, Orban 1%. Iar la partide PSD 31, PNL 22, AUR 14, USR 13, SOS 10, UDMR 5.

Există un sondaj primit, care nu a fost comandat de noi, CURS. PNL are 23%. Ciolacu 29%, Ciucă 18%, Geoană 16%, Lasconi 12%, Simion 11%, Șoșoacă 7%.

Candidatul nostru de la prezidențiale este pe locul doi. E o luptă pentru consolidarea acestui loc. PNL, prin forța pe care o are, prin structura organizatorică, are șansele ca să intre în turul al doilea fără nicio problemă

Am început să facem cercetări mai importante pe cele două tipuri de electorat pentru a vedea cum ne poziționăm. În rural și urban mic candidatul nostru are aproape 25%. Avem toate datele clare care arată că suntem pe locul doi. Doar Ciolacu și Ciucă pot intra în turul doi”, a spus Motreanu, au declarat surse politice pentru ecopolitic.ro.

Articolul SURSE/ Dan Motreanu, în ședința BPN: Candidatul nostru de la prezidențiale este pe locul doi. E o luptă pentru consolidarea acestui loc apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks